web analytics

Hilton Türkiye’de büyümeyi sürdürüyor

Hilton Türkiye’de büyümeyi sürdürüyor

Hilton, Şanlıurfa, Balıkesir, Çerkezköy ve İstanbul’da 4 yeni otel açmaya hazırlanıyor.

Hilton Türkiye’de 4 yeni otel açacağını duyurdu. Oteller üst segmentte DoubleTree by Hilton ve orta segmentte de Hampton by Hilton ve Hilton Garden Inn markalarıyla faaliyet gösterecek. Otellerden ikisi, Hilton’un Balıkesir ve Çerkezköy’deki ilk oteli olacak.

Hilton EMEA Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon yaptığı değerlendirmede; “Hilton olarak 60 yılı aşkın bir süredir Türkiye pazarındayız. Açık veya proje aşamasında toplam 95 otelimiz bulunuyor. Bu, son derece gurur duyduğumuz bir tablo. Portföyümüzü böylesi bir dönemde genişletmemiz ise markalarımızın pazardaki gücünün en önemli göstergesi. DoubleTree by Hilton’un Türkiye’deki oda sayısı 5000’i geçti ki, pazara yalnızca 10 yıl önce girdiği düşünülürse bu olağanüstü bir başarı” şeklinde konuştu.

DoubleTree by Hilton Şanlıurfa

2022’de açılması beklenen DoubleTree by Hilton Şanlıurfa, Hilton’un Şanlıurfa’daki ikinci oteli olacak. 192 odalı otel, şehrin en gözde merkezlerinden Karaköprü’de yer alacak. 4 toplantı odası, bir balo salonu, kapalı havuz ve 6 terapi odalı SPA merkezinin de yer alacağı otelin açılış duyurusu, Hilton ile Vimsa Otomotiv ve San. A.Ş. tarafından imzalanan anlaşmayı takiben gerçekleştirildi.

Hilton Garden Inn Balıkesir

Hilton Garden Inn Balikesir Hilton’un Balıkesir’deki ilk oteli. 2022’de açılması planlanan orta segmentteki 105 odalı otelde 4 toplantı odası ve spor merkezi bulunacak. Şehir merkezinde yer alacak otel, AVM ve ofislerden oluşan bir karma geliştirme projesinin bir parçası olacak. Hilton bu proje için Gunil Insaat Turizm İthalat İhracat Gıda Ve San. Tic. A.Ş. ile anlaştı.

Hampton by Hilton Çerkezköy

Hampton by Hilton Çerkezköy, Hilton’un Çerkezköy’deki ilk oteli… Orta segmentteki otel endüstri ve ulaşım merkezi olarak gelişen Çerkezköy’de yer alacak. Çerkezköy Tren İstasyonu, Şehir Hastanesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali ve şehrin tarihi merkezine yakınlığıyla öne çıkan otelin 2022’de açılması planlanıyor. 100 odalı otelde bir kapalı havuz, bir iş merkezi ve bir de spor salonu bulunacak. Otel, Hilton ile yatırımcı Arin Kafetrarya A.Ş arasında yapılan anlaşma ile işletilecek.

Hampton by Hilton İstanbul Arnavutköy

Hampton by Hilton Arnavutköy İstanbul’un hızla gelişen ilçesi Arnavutköy’de açılacak. İstanbul Havalimanı’ndan yalnızca 6 km uzaklıkta olan otel havalimanına direkt metro hattıyla bağlanacak. 2023’te açılması planlanan 200 odalı orta segmentteki otelde bir iş merkezi, bir spor salonu, iki de toplantı salonu olacak. Otelin anlaşması yatırımcı Airport Otel Ticaret A.Ş. ile Hilton arasında gerçekleştirildi.