web analytics

20 Nisan 2024, Cumartesi

Fashion Week Istanbul Galataport İstanbul’da

Fashion Week Istanbul Galataport İstanbul’da

Galataport İstanbul, moda dünyasını 15. Mercedes- Benz Fashion Week Istanbul (MBFWI) çekimleri ile ağırlıyor. Galataport İstanbul, 12-16 Ekim tarihleri arasında, Türkiye Tanıtım Grubu (TTG) desteği ile uluslararası dijital platformlar üzerinden gerçekleşecek Mercedes- Benz Fashion Week Istanbul mekan sponsoru olarak defile çekimlerine ev sahipliği yapıyor. 22 Ağustos’ta başlayan çekimler 27 Ağustos tarihinde tamamlanacak.

30’dan fazla tasarımcının katılacağı bu dijital etkinliğin defile çekimleri, Galataport İstanbul ve Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. İstanbul’un kültürel ve tarihi zenginlikleri dijital moda haftası aracılığıyla eş zamanlı olarak global moda platformlarına taşınacak.

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) organizasyonuyla düzenlenen MBFWI; T.C. Ticaret Bakanlığı öncülüğünde Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) nezdinde kurulmuş olan Türkiye Tanıtım Grubu (TTG),Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) tarafından destekleniyor.