web analytics

THY Eylül ayı uçuşlarını güncelledi

THY Eylül ayı uçuşlarını güncelledi

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, twitter hesabından, ”Eylül ayı güncel uçuş planımız yayında. Pandemi sürecini yakından izliyor, ülkelerin izin durumuna göre uçuş planımızı güncelliyoruz. Lütfen takipte kalınız” ifadesini kullandı.

THY’nin sitesindeki açıklama şöyle:

“Ulusal ve uluslararası sağlık otoriteleri ile yaptığımız titiz çalışmaların sonucunda daha sağlıklı ve güvenli standartlara sahip uçuşlarla sevdiklerimize, keşiflerimize ve biriktirilecek anılarımıza tekrar kavuşuyoruz. Bu dönemde plan yapmanın ne kadar zor olduğunu bildiğimiz için sizlere esnek seyahat imkanları sunmaktan mutluluk duyuyoruz. 21 Mart 2020 – 31 Ağustos 2020 tarihleri arasındaki biletlemeleriniz için sınırsız değişiklik yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için Esnek seyahat sayfamızı incelemeyi unutmayın. Uçuş takvimi Eylül ayı sonuna kadar uygulanacak uçuşlarımızı göstermektedir. Yeni seyahatleriniz için uçuş planımız güncellendikçe bu sayfadan sizlerle paylaşacağız”

19 Temmuz’da  askıya alınan İran uçuşları Tahran, Tebriz, Şiraz ve Meşhed seferleri ile  1 Eylül itibariyle yeniden başlayacak.

Planlamaya, Madagaskar, Gürcistan’da Batum ve Tiflis, Vietnam’da Honai ve Ho Chi Minh City, Suudi Arabistan’da Dammam ve Riyad,Afganistan’da Mezar-ı Şerif, Rusya’da Krasnador, Soçi ve Kazan, Ürdün’de Amman,  Irak’ta Süleymaniye, Estonya’da Riga ve Tallin, Hindistan’da Mumbai ve Delhi, Bahreyn, Kanada’da Vancouver, Türkmenistan’da Aşkaabat, Litvanya’da Vilnius ve Moğolistan’da Ulanbatur,  Cezayir’de Konstantin ve Vahran, Yunanistan’da Selanik, Fas’ta Marakeş, Umman’da Maskat, Nijerya’da Abuja ve Lagos, Güney Afrika’da Cape Town, Johannesburg ve Durban,  Abu Dabi, seferleri dahil edildi.detaylar için tıklayınız