web analytics

6 ay sonra İstanbul’un ilk fuarı gerçekleşti

6 ay sonra İstanbul’un ilk fuarı gerçekleşti

Corona sonrası ilk fuar gerçekleşiyor. Beauty & Wellness Show 10-13 Eylül’de CNR Expo yapıldı. Fuarlara verilen aradan sonra düzenlenen ilk büyük fuar olan 3. CNR Beauty & Wellness Show İstanbul, bu yıl da katılımcı ve ziyaretçilerin beğenisini kazanmayı başardı. 500’ün üzerinde markanın ürünlerinin sergilendiği fuara, zayıflatan cilt bakım ürünleri ve kalıcı bronzlaşma sağlayan solaryum ürünleri damgasını vurdu. CNR Holding, yeni normalleşme dönemindeki ilk fuarında almış olduğu önlemlerle sektöre de örnek oldu.

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından KOSGEB’in desteğiyle organize edilen CNR Beauty & Wellness Show İstanbul – Kozmetik, Güzellik, Medikal Estetik Cihaz ve Ekipmanları Fuarı, bu yıl 3’üncü kez güzellik, sağlık, bakım ve kozmetik sektörlerini tek çatı altında buluşturdu. CNR Expo’da yeni normalde düzenlenen ilk büyük fuar olan CNR Beauty & Wellness Show İstanbul, birbirinden özel ürünler ile adeta ziyaretçileri büyüledi. 500’ün üzerinde markanın yer aldığı fuarda; zayıflatan cilt bakım ürünleri ve kalıcı bronzlaşma sağlayan solaryum ürünleri ziyaretçilerden tam not aldı. Fuar 4 günde binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. CNR Holding, yeni normalleşme dönemindeki ilk fuarında almış olduğu bir dizi önlem ile sektörün de dikkatini çekmeyi başardı.

Güzellik, Bakım ve Sağlık; Kozmetik ve Parfümeri, Spa ve Fitness sektörlerinde faaliyet gösteren tedarikçiler, üreticiler ve distribütorlerin katıldiğı bir etkinlik olan “Beauty & Welness Show 500’ün üzerinde markayı 15 binin üzerinde ziyaretçi ile buluşturdu.