web analytics

25 Nisan 2024, Perşembe

SalamAir, Oman Air ile codeshare anlaşması imzaladı

SalamAir, Oman Air ile codeshare anlaşması imzaladı

Salam Air ve Oman Air, müşterilerine Umman Sultanlığı ile 5 uluslararası varış noktası arasında bağlantı sunmak için ilgili Makamların onayını alarak 1 Ekim 2020’den itibaren ortak uçuşlar yapacaklarını ilan etmekten  mutluluk duymaktadır.

Anlaşmaya göre Oman Air, Muscat ile Chittagong, Dhaka, Sialkot, Multan ve Khartoum arasındaki Salam Air uçuşlarında “WY” kodu ile gösterilecektir. Biletler omanair.com‘da veya yetkili seyahat acentalarından satın alınabilecektir.

Salam Air CEO’su Kaptan Mohamed Ahmed, “Oman Air ile ortaklığımızın başlaması, her iki havayolunun yolcuları için harika fırsatlar sunduğunu belirtmiş olup,  Oman Air yolcuları, Muscat’tan Chittagong, Dhaka, Sialkot, Multan ve Khartoum’a Salam Air hizmetleri ile ağırlamaktan ve eşşiz Umman misafirperverliğimizin  lezzetini sunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etmektedir..

Bunun yanısıra Kaptan Mohamed Ahmed  yolcularımıza sürekli genişleyen bir ağın yanı sıra mükemmel bağlantılar sunma taahhüdümüzü bir kez daha kanıtlayan bu yeni ortak kod paylaşımından son derece gurur duyduklarını belirtmektedir. Atılan bu ilk adım olup Oman Air ile ortaklığın çok daha genişletileceği ve müşterileri için daha fazla seyahat fırsatlarını yaratılacağı vurgulanmıştır.

Oman Air CEO’su Abdulaziz Al Raisi, “Salam Air ile yeni ortaklığımızdan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bu ortak uçuş anlaşması, misafirlerimizin Muscat merkezimiz üzerinden Bangladeş, Pakistan ve Sudan’daki şehirlere seyahat etmelerini çok daha kolay hale getirecek. Bu girişimler müşterilerimize özellikle bu destinasyonlara sorunsuz seyahat etmeleri için gerek tatil gerekse iş seyahatleri amacıyla sunulan zengin fırsatlar dünyasının tadını çıkarmaları için heyecan verici yeni fırsatlar sunulacağınıda belirtmektedir.