web analytics

Kruvaziyer’de festival

Kruvaziyer’de festival

Ülkemizin sahip olduğu tarihi ve kültürel mirası öne çıkarmak ve ülkemizin ulusal ve uluslararası tanıtımını desteklemek amacıyla 14-26 Kasım 2021 de Kruvaziyer’de bir festival gerçekleşiyor.

BGU Tours tarafından gerçekleştirilecek BGU FEST’in ana hedefi, “Dans ve Müzik, İnsanlığın Uluslararası Dilidir” ilkesinden yola çıkarak, Ülkemizin, bölgemiz ve tüm insanlığın, evrensel dans ve müzikle buluşmasını sağlamak ülkemizin sahip olduğu tarihi ve kültürel mirası öne çıkarmak, Ülkemizin ulusal ve uluslararası tanıtımını desteklemenin yanı sıra; festival ile kentlerimizin sosyal yaşamını zenginleştirmek olan ana amacının dışında yurttaşlarımıza eğitici ve yaratıcı deneyimler kazandırmak da diğer amacı oluşturuyor.

Festival MSC Cruise’nin çözüm ortaklığı ve MSC POESİA Cruise gemisiyle 2 kıta ( Asya-Avrupa ),  2 boğaz ( İstanbul-Çanakkale ), 3 deniz( Marmara-Ege-Akdeniz ) ve 3 ülkede ( Türkiye-Yunanistan-İtalya ) organize edilecek.  Dünya da bir ilk olacak festivalde Türkiye, Yunanistan ve İtalya’dan katılımcılar bir araya gelecek. Başvuruların 15 Şubat 2021 tarihine kadar yapılacağı BGU FEST için detaylı bilgiler ve katılım için [email protected] adresinden ya da 0850 205 22 65’ bilgi alınabiliyor.