web analytics

GTD Miami’de

GTD Miami’de

Gastronomi Turizmi Derneği; ABD Miami’de de çalışmaya devam ediyor. GTD, Türk Mutfağı’ mızı tanıtmak ve Türk Ürünleri’nin satışı için derneği temsilen GTD Komite Başkanı Erdem İpekçi ve Tuba İpekçi Başkonsolosluğu ziyarette bulundu. Türkiye Gastronomi Turizmi Derneği Türk Mutfağı tanıtımı için Miami’de 3 ayrı farklı lokasyonda Türk ürünü tanıtım merkezleri açılıyor.

TC. Dış İşleri Bakanlığı ABD Miami Başkonsolosu Burç Ceylan Türk mutfağımız ve ürünlerimiz Miami ‘de hakettiği değere ulaşacak olmasından çok mutlu. Ceylan; GTD temsilcilerini makamında kabul etti.

Türk Gastronomisinin tanıtımı ”GT Anadolu ”markası ile Dünya’ya yayılmaya başladığını ifade eden ve Miami Başkonsolosluğu ziyaretinin önemli bir adım olduğunu belirten Türkiye Gastronomi Turizmi Derneği başkanı Gürkan Boztepe çalışmalarının farklı ülkelerde de süreceği müjdesini verdi.

Bu organizasyonda emeği geçen başta Turizm Bakanlığı,Dış İşleri Bakanlığı ,Ticaret bakanlığı kurumlarına teşekkür eden komite başkanı Erdem İpekçi misyonumuz için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.