web analytics

Happy Hour müzesi açıldı

Happy Hour müzesi açıldı

Renkli konseptleriyle yoğun ilgi gören Happy Hour, İzmir’deki ilk ve tek müzesini Ege Perla’da açtı. İçinde eğlenceli konseptlere dahil olabileceğiniz, farklı fotoğraflar çekebilecek ve yaratıcı storyler paylaşabilecek çağdaş bir alan olan Türkiye’nin ilk sosyal medya müzesi Happy Hour, Ege Perla’da İzmirlilerle buluştu.

Tepe Emlak Yatırım yönetimindeki İzmir’in öncü karma projesi Ege Perla, İzmir’e yepyeni bir eğlence konsepti kazandırdı. Eğlence ve teknolojiyi bir araya getiren Türkiye’nin ilk sosyal medya deneyim müzesi Happy Hour’da ziyaretçiler özel olarak kurgulanmış odalarda rengarenk bir dünya ile buluşuyor.

2019 yılında İstanbul’da açılan sosyal medyada büyük yankı uyandıran Türkiye’nin ilk interaktif deneyim ve sosyal medya müzesi olma özelliğini taşıyan Happy Hour, İstanbul’un ardından İzmirlilerle buluştu.

Sosyal medya kullanıcılarının gerçek dünyada oluşturmaya çalıştıkları yaratıcı konseptleri tek bir çatı altında toplayarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Happy Hour, dev şekerlerden top havuzuna, sonsuzluk ışığından boks ringine kadar en popüler konseptlerini Ege Perla’da İzmirlilerin beğenisine sundu.

Hafta içi her gün açık olacak olan müzede her türlü hijyen ve mesafe kuralları ön planda tutuluyor. Mekan içerisinde dezenfektan istasyonları, dileyen müşterilere eldiven tedariği, tüm dekorlar, kabinler, top havuzunun içi ve duvarları Sağlık Bakanlığı onaylı nano teknolojik dezenfeksiyon ile sıklıkla temizleniyor.