web analytics

20 Nisan 2024, Cumartesi

Kafe ve restoranlar Mart ayını bekleyecek

Kafe ve restoranlar Mart ayını bekleyecek

Kafe ve restoranların açılış tarihiyle ilgili açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Salgının seyri kafe ve restoran açılışlarını belirleyecek. Mart ayından itibaren de iller bazında bir takım kısıtlamaları kaldırmak veya artırmak gerekebilir. Bilim kurulu bunu çalışıyor, önümüzdeki bir iki hafta içerisinde de açıklamış oluruz” dedi.

Kafe ve restoranların açılış tarihiyle ilgili açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Salgının seyri kafe ve restoran açılışlarını belirleyecek. Mart ayından itibaren de illeri bazında bir takım kısıtlamaları kaldırmak veya artırmak gerekebilir. Bilim kurulu bunu çalışıyor, önümüzdeki bir iki hafta içerisinde de açıklamış oluruz” dedi.

“Salgının seyri kafe ve restoran açılışlarını belirleyecek. Mart ayından itibaren de illeri bazında bir takım kısıtlamaları kaldırmak veya artırmak gerekebilir. Bilim kurulu bunu çalışıyor, önümüzdeki bir iki hafta içerisinde de açıklamış oluruz. Bölgesel bazda birtakım kısıtlamaları gevşetmek öneri olabilir.”(sözcü)