web analytics

25 Nisan 2024, Perşembe

Patara Sanal Turizm Fuarı’nda

Patara Sanal Turizm Fuarı’nda

25-27 Şubat 2021 tarihlerinde ttidigital.izfas.com.tr dijital platformunda düzenlenecek olan Türkiye’nin ilk sanal turizm fuarı, 14. Travel Turkey İzmir Dijital’in bu yılki teması “Patara Antik Kenti” olarak belirlendi.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve T.C. Ticaret Bakanlığı himayelerinde; İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği, İzmir Ticaret Odası, TÜRSAB, TÜROFED, İzmir Vakfı desteği ile İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık A.Ş. iş birliği ile düzenlenen 14. Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı; dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeni ile bu yıl ilk kez ülke ve dünya turizm sektöründeki profesyonellerini sanal ortamda ağırlayacak.

14. Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı’nda, webinar olarak gerçekleşecek “Likya’nın Dünyaya Açılan Kapısı Patara Antik Kenti” konulu seminer, TÜRSAB Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek. 25 Şubat Perşembe günü 14.15-15.15 saatleri arasında TÜRSAB Kültür Turizmi İhtisas Başkan Yardımcısı Özgür Ildır Öksüz moderatörlüğünde gerçekleşecek olan oturuma konuşmacı olarak, Akdeniz Üniversitesi “Patara Antik Kenti” Kazı Başkanı Prof. Dr. Havva İşkan Işık ve TÜRSAB Kültür Turizmi İhtisas Başkan Yardımcısı N. İlham Seyyale yer alacak.

Bu yıl sanal olarak gerçekleşecek olan Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı kapsamında ödüllü fotoğraf yarışması düzenlenecek. Katılmak isteyenler, 9-26 Şubat tarihleri arasında kendi çektikleri özgün “Patara” fotoğrafını paylaşacak. İZFAŞ, TÜRSAB ve SUNEXPRESS iş birliğince düzenlenen ödüllü fotoğraf yarışmasında, instagram hesabı üzerinden en çok beğeni alan “Patara” fotoğrafını çeken kişiye sürpriz hediyeler verilecek.