web analytics

20 Nisan 2024, Cumartesi

Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı başlıyor

Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı başlıyor

14. Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı; 25-27 Şubat 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Sektör profesyonelleri ve seyahat uzmanları, 25-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek online etkinliklerde bir araya gelecek. Yabancı dernek ve kuruluşların destekleri ile güçlenen 14. Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı, uluslararası arenada da kendini gösterecek. Fuarın bu yılki partner ülkesi, doğa dostu turizm anlayışı ile ekoturizmin öncüsü İsveç olacak. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca 2020-2021 yılının turizm teması ilan edilen Patara Antik Kenti, Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı’nın da teması seçildi
Birbirinden çeşitli ve uluslararası etkinlikler ile zenginleştirilecek fuarda, uzman isimlerin ve sektör profesyonellerinin yer alacağı “USTUD Sürdürülebilir Turizm Konuşmaları” ile turizm sektörünün profesyonelleri, yeni dönemin turizmi için sağlam temeller atmaya davet ediliyor.

Fuarın ikinci gününde 10.00-18.00 saatleri arasında alanında uzman akademisyenlerin, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin ve turizm profesyonellerinin katılımı ile gerçekleşecek olan “Sürdürülebilir Turizm Konuşmaları”; konunun kavramsal olarak ele alınacağı “Sürdürülebilirlik Sürdürülebilir mi?”, destinasyon yönetimi perspektifinden  “Ne kadar sürdürebilirsiniz?”, etiketlemenin ve sürdürülebilirlik kriterlerin tartışılacağı “Yıldızınız Ne Kadar Parlak?”, dirençli turizm kavramının irdeleneceği “Dayanıklı mıyız?”, uluslararası işbirlikleri ve farklı coğrafyalardaki en iyi pratiklerin değerlendirileceği “Hep Beraberiz” başlıkları altında gerçekleşecek.