web analytics

MITT-Moskova’da Kemer’e büyük ilgi

MITT-Moskova’da Kemer’e büyük ilgi

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında yer alan ve bu yıl 27’ncisi düzenlenen MITT Moskova Turizm Fuarı’nda Kemer’e olan ilgi dikkat çekti.

Pandemi kurallarının uygulandığı ve Kemer Belediye meclis üyeleri Hasan Ali Acar ve Ferhan Fidan’ın temsil ettiği Kemer standına olan ilgi, Rusların Kemer’i özlediği şeklinde yorumlandı.

Kemer’in Rusya’da küçük Moskova olarak adlandırıldığı bilinirken, fuar dönüşü açıklamalarda bulunan Kemer Belediyesi meclis üyesi Hasan Ali Acar, fuara katılan çok sayıda tur operatörü ve acente temsilcisiyle temasta bulunduklarını söyledi.

Acar, Rusya’dan turizm adına umutlu döndüklerini ifade ederek, “Geçtiğimiz hafta, MITT Moskova Fuar’ında 300 metrekarelik Türkiye adası içerisinde yer alan Kemer standında bölgemizin tanıtımını yaptık. Rusların Kemer standına ilgisi oldukça fazlaydı. Kemer’i çok özlediklerini bizzat iletiler. Acente ve tur operatörü profesyoneller ile bir araya geldik. Kısa sürede Kemer’e geleceklerini söylediler. Yüzlerce kartvizit ile Kemer’e döndük.“ diye konuştu.(Halil Öncü)