web analytics

Türkiye’nin ilk online turizm eğitim platformu yayında

Türkiye’nin ilk online turizm eğitim platformu yayında

Türkiye’de açık ve uzaktan eğitimin öncüsü olan Anadolu Üniversitesi’nin Yunus Emre Kampüsündeki  ATAP Teknopark  bünyesinde, Türkiye’nin ilk online turizm eğitim platformu, Prof. Dr. Aydın Ziya Özgür ve Dr. Öğretim Üyesi İlker Kayabaş girişimi ile  hayata geçirilmiştir.

UTE Akademi, “Turizmde kariyerin yol haritası olmak” misyonu  ile,  Turizm sektöründeki eğitim ve istihdam sorunlarına teknoloji odaklı inovatif çözümler geliştirmek amacıyla, 2019 yılında sektör ve akademinin birlikteliği ve ortak aklının bir sonucu olarak, Türkiye’de açık ve uzaktan eğitimin öncüsü olan Anadolu Üniversitesi’nin Yunus Emre Kampüsündeki  ATAP Teknopark  bünyesinde Prof. Dr. Aydın Ziya Özgür ve Dr. Öğretim Üyesi İlker Kayabaş girişimi ile  hayata geçirilmiştir.

Teori ve Pratik Bir Arada: Eğitimlerimizde; akademinin teorik bilgi birikimini, sektörün önde gelen uzmanlarının deneyimleriyle harmanladık.

İnteraktif e-Öğrenme Deneyimi: Öz-tempolu öğrenme yaklaşımına uygun olarak geliştirilen eğitimlerle, turizm çalışanları; zamandan ve mekândan bağımsız olarak, kendi öğrenme hızlarında kendilerini geliştirebilmektedir.

Güncel, Geçerli ve Güvenilir: Ulusal ve uluslararası turizm yeterliliklerini kapsayan güncel, geçerli ve güvenilir eğitimlerle hem bireysel hem de kurumsal insan kaynağını geliştirmek hedeflenmiştir.

Her bireyin öğrenme yolculuğu farklıdır. UTE Akademi ile turizm çalışanlarının kendi öğrenme yollarını keşfedebilmelerine olanak sağlanmıştır. Tamamen yerli ve milli kaynaklar kullanılarak geliştirilen UTE Akademi, bir konaklama işletmesine yönelik tüm insan kaynağı geliştirme ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplamaktadır.

Yüksek Kalitede Profesyonel Eğitimler: Bir konaklama işletmesinin ihtiyacı olan tüm eğitimler tek bir çatı altında.

Yer ve Zaman Bağımsız Çalışma Olanağı: e-Öğrenmenin gücüyle çalışanlarınız için isteğe bağlı öğrenmeyi etkinleştirebilirsiniz.

Öğrenme Performansını İzlemek ve Ölçmek İçin Gerekli Araçlar: Öğrenme analitikleriyle, insan kaynaklarınızı veriye dayalı bir biçimde yönetebilirsiniz.