web analytics

25 Nisan 2024, Perşembe

Uluslararası ünlü atletler Alanya’ya geliyor

Uluslararası ünlü atletler Alanya’ya geliyor

Merrell’ın isim sponsorluğunda 3 Nisan 2021 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Merrell Alanya Ultra Trail 2021, dünyaca ünlü atletlere ev sahipliği yapacak. Denisa Dragomir, Geogia Tindley, Vanessa Gebhardt, Hector Haines, Lina El Kott ve Sanna El Kott gibi Merrell’ın uluslararası başarılara imza atmış atletleri, bu organizasyon için Alanya’da olacak.

Argeus Travel & Events ve Ahmet Arslan tarafından organize edilen 76 km mesafeli Merrell Alanya Ultra Trail, 48 km mesafeli Taurus Mountain Marathon, 28 km mesafeli Keykubat Mountain Run ve 17 km mesafeli Alaiye Short Trail olmak üzere her seviyeden atlete farklı seçenekler sunacak olan organizasyona yüzlerce koşu tutkununun katılması bekleniyor.

Outdoor aktivitelerde ve sportif faaliyetlerde ekstra konfor isteyenlerin markası ve saygın koşu organizasyonlarının sponsoru Merrell’ın destek vereceği Alanya Ultra Trail 2021, aynı zamanda yılın ilk uzun mesafeli patika koşularından biri olacak.

Koşucuların ve görevlilerin sağlığını korumak adına sosyal mesafe, temizlik, maske zorunluluğu, kişisel yiyecek ve içecek temini, kayıt ve kit alımlarının temassız hale getirilmesi gibi gerekli tedbirlerin alınacağı organizasyon, elit atlet katılımı ile de fark yaratacak.

Daha önce çok önemli yarışlarda birincilikler ve şampiyonluklar elde eden Büyük Britanyalı Hector Haines ve Georgia Tindley, Rumen Denisa Dragomir, Alman Vanessa Gebhardt, İsveç’ten Lina El Kott ve Sanna El Kott gibi isimlerin katılacağı organizasyonda ülkemizden de Mehmet Soytürk gibi önemli isimler yarışacak.