web analytics

Sheraton İstanbul Levent açıldı

Sheraton İstanbul Levent açıldı

Marriott Bonvoy portföyündeki 30 olağanüstü marka arasında yer alan Sheraton Hotels & Resorts Sheraton İstanbul Levent’i hizmete açtı.

İstanbul’un iş ve yaşam merkezi Levent’te konumlanan otelin, 248 odası, gün ışığı da alan toplantı ve etkinlik alanları, Sheraton Club Lounge, Doğu Akdeniz lezzetleri sunan Levantino Restoran, rahatlatıcı masaj ve terapilerle Sheraton’a özel Shine Spa, Techno-Gym markalı ekipmanlardan oluşan spor merkezi ve 200 m2’lik geniş bir kapalı havuz ile hem bölge sakinlerinin hem de seyahat edenlerin yeni buluşma, bağlantı ve işbirliği noktası olması bekleniyor. Baştan aşağı bütünüyle yenilenen otel Sheraton markasının dünya çapında dönüşüme uğrayan misafir deneyimi anlayışını gözler önüne seriyor. Misafirlere, çalışırken, toplantı yaparken ya da dinlenirken konforlu ve rahat hissedebilecekleri bir ortam sunmayı hedefleyen yeni konseptin ana unsurları da otelde her alanda göze çarpıyor.

Sheraton İstanbul Levent’in açılışıyla ilgili heyecanlı olduklarını dile getiren Marriott International Körfez, Levant ve Türkiye Bölgeleri Başkan Yardımcısı Şafak Güvenç şunları söyledi: “Sheraton İstanbul Levent’in açılışıyla Türkiye’deki portföyümüzü daha da çeşitlendirmekten heyecan duyuyoruz. Sheraton Hotels & Resorts bu pazarda köklü bir tarihe sahip. Bizler de, markanın yeni vizyonu kapsamında gerçekleşen yepyeni modern güncellemeleriyle Sheraton İstanbul Levent’i açarak bu mirası devam ettirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu açılış aynı zamanda Marriott International’ın Türkiye’ye olan bağlılığını pekiştiriyor. Ülkedeki portföyümüzü genişletmek ve turizm sektörünün büyümesine destek olmak için sabırsızlanıyoruz.”

Dönüşümün ardından açılışını kutlamak için Sheraton İstanbul Levent 31 Ağustos, 2021’e kadar direkt rezervasyonlarda esnek fiyat üzerinden %15 indirim, ve Shine Spa’da %20 indirim avantajı sunuyor.