web analytics

20 Nisan 2024, Cumartesi

Uluslararası İzmir Festivali Agora’da başlıyor

Uluslararası İzmir Festivali Agora’da başlıyor

Uluslararası İzmir Festivali, 22 yıl sonra antik dönemin en görkemli kent agoralarından biri olan İzmir Agora’ya dönüyor.

13. Uluslararası İzmir Festivali’nin açılış konserine sahne olan İzmir Agora, 34. Uluslararası İzmir Festivali’nde gelmiş geçmiş en seçkin oda müziği gruplarından biri olarak tanımlanan Schumann Quartet’ti ağırlıyor.

24 Ağustos 2021 Salı günü 21.30’da İzmir Goethe Enstitüsü işbirliği ile gerçekleştirilecek konserde Erik Schumann, Ken Schumann (keman), Liisa Randalu (viyola), Mark Schumann’dan (viyolonsel)oluşan Schumann Quartet; Beethoven’ın Yaylı Çalgılar Dörtlüsü “La Malinconia ” ve Beethoven’in 14 Numaralı Yaylı Kuarteti ile Aribert Reimann’ın Adagio – “Schumann’ın Anısına” adlı eserleri seslendirecek.

İKSEV’in “Covıd-19/Salgın Yönetimi Ve Çalışma Rehberi” kurallarına uygun olarak gerçekleştireceği 34. Uluslararası İzmir Festivali’nde konser girişlerinde HES kodu kontrolü yapılacak ve ateş ölçülecektir. Kurallara uymayanlar biletli olsalar dahi konsere alınmayacaktır.