web analytics

15. Miss Aura International Antalya’da

15. Miss Aura International Antalya’da

40 ülkeden gelen güzeller Miss Aura International için Antalya’da kampa girdi. Yarışmada Türkiye’yi 21 yaşındaki Melisa Kandemir temsil edecek.

40 ülkenin güzelleri, Kemer – Beldibi’nde 3 Ekim’de yapılacak final gecesine kadar kampa girdi.

Endonezyalı Chalifah Nur Febriana (28), 15 kiloluk kıyafeti yaklaşık bir saat taşıdı. 30 derece hava sıcaklığından etkilenmeden tanıtımını tamamladı. Filipinli kraliçe adayının da kıyafetinin kuyruk bölümünde taşıdığı at ve arabası ilgi çekti.

Güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek Melisa Kandemir de “‘Miss Aura International’da Türkiye’yi temsil ediyorum ve Türkiye’yi temsil ettiğim için bu güzel yarışmada çok memnunum. Hedefim yarışmada birincilik. Türkiyemi çok güzel yerlere taşımak istiyorum” diye konuştu.

Yarışmanın organizatörü Adnan Şeker, “Bu yıl 15’incisini yapıyoruz. Güzel bir kamp geçecek. Tabi her yıl olduğu gibi yine önemli bir turistik bölgemizi ziyaret edeceğiz. Bu sene Kapadokya’ya gidiyoruz. Kızlarımız balonla uçacak. Birçoğunun rüyası olan bu aktiviteyi de Kapadokya’da gerçekleştireceğiz. 3 Ekim’de final yarışmamızla kraliçemiz tacını giymiş olacak. Hedefimiz bu yarışmayı 3 yıl içinde dünya çapında ilk 10 arasına sokmak ve bunu da başaracağız. Bu artık bir kongre turizmi gibi futbol şampiyonası gibi ülkeler kendi kızlarını desteklemek için ekip halinde bu yarışmalara katılıyor. Bunu 3 yıl içinde başaracağımıza inanıyorum” dedi. (Kaynak: Sözcü)