web analytics

Çinli Wanda Hotels Türkiye’de

Çinli Wanda Hotels Türkiye’de

Çin’in önde gelen değerli varlık yönetim şirketlerinden Wanda Hotels & Resorts’un ilk yurt dışı yönetim oteli İstanbul’da açıldı.

7 Ağustos’ta kapılarını açan Wanda Vista İstanbul’un rezidansları 320 oda ve daire seçenekleriyle lüks bir evin konforunu, üst düzey bir otelin üstün hizmet ve olanaklarıyla birlikte sunuyor.

Wanda Hotels & Resorts’un Çin dışında açılan ilk uluslararası yönetim oteli olan Wanda Vista İstanbul, Ocak ayında 320 rezidansın yanı sıra 127 otel odası ile İstanbul turizmine değer katmaya devam edecek.

Wanda Vista İstanbul aynı zamanda Batı dünyasına “Pure Oriental Delight” konseptini sunan ilk proje olma özelliğini de taşıyor.

Wanda Vista İstanbul, dünyanın en zengin mutfaklarından biri olan Çin mutfağının eşsiz lezzetlerini ülkemize getirirken, köklü bir Doğu felsefesi olan Çin Felsefesinin misafirperverliğini ve nezaketini tasarım ve hizmetle harmanlıyor. Doğu’nun zarafetini çağdaş kentsel tasarımla kusursuz bir şekilde harmanlayan ve ‘Pure Oriental Delight’ imza konseptini yeni bir boyuta taşıyan Wanda Vista İstanbul, Türkiye’nin en büyüleyici ve lüks oryantalist değeri olmaya hazırlanıyor.

Otelin iç tasarımı Wanda Hotel Design Institute tasarımcıları tarafından, Çin’in doğanın kurallarına uyma felsefesini yansıtarak, sade çizgileri ve boşlukları ile otel binasının doğal bir uzantısı şeklinde tasarlandı.

Wanda Vista İstanbul, barı, balo salonu, restoranı ve Çin restoranı, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor salonu, buhar odası, Türk hamamı, saunası, masaj odaları ve otoparkı ile eşsiz bir yaşam alanı sunuyor.

Modern ve lüks binaları ile hızla gelişen bir bölge olan Basın Ekpres’te yer alan Wanda Vista İstanbul, ana otoyol bağlantıları arasında yer alarak toplu taşıma araçları ile de kolay erişim imkânı sunuyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolları, TEM ve E-5 gibi ana arterler, metro ve metrobüs gibi toplu ulaşım alternatifleri ile yoğunlaşan bir bölgede olan Wanda Vista İstanbul, İstanbul Havalimanı’na da en yakın otellerden biri ol özelliği ile öne çıkıyor.

Wanda Vista İstanbul iş veya turistik amaçlı ziyaretlerde spordan vazgeçmek istemeyenler için geniş imkânları içinde barındırıyor ve sağlıklı yaşamın sürekliliğine destek oluyor. Wanda Vista İstanbul, 2.600 metre kare alana kurduğu açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, cardio center, 2 adet grup stüdyosu ve geniş sosyalleşme olanağı sunan vitamin barı içinde bulunduran sağlık kulübü ve fitness merkezi ile öne çıkıyor. Ayrıca Wanda Vista İstanbul, geniş spor olanaklarını dışarıdan üyelikle de kullanabilme imkânı sunuyor.

Wanda Vista İstanbul’da benzersiz lezzetler

Geniş içecek yelpazesiyle Bistro De Vista, özel pişirme teknikleri ve özenli servisi ile Çin mutfağının eşsiz lezzetlerinin sunulduğu Zhen Restaurant, diğer alternatifler için Restoran Café Vista ile konuklarını daha özel hissettirecek Executive Lounge, Wanda Vista İstanbul’un  konuklarına benzersiz deneyim sunduğu hizmetlerden sadece bir kaçı…

Eşsiz bir tazelenme ve zindelik deneyimi

Wanda Vista İstanbul SPA bölümünde buhar odası, Türk hamamı, sauna ve 4 adet mesaj odası ile eşsiz bir rahatlama deneyimi sağlıyor. Ayrıca masaj odalarından biri içinde jakuzi, Türk hamamı ve dinlenme alanını da içinde barındırarak VIP hizmet veriyor. Wanda Vista İstanbul bedeni tazeleyen köklü geleneklere sahip Uzak doğu felsefesinin masaj tekniklerini içinde barındırıyor. Masajlar, vücuttaki yorgunluğu gidererek insanların günlük stresten kurtulmasına yardımcı olarak yenilenme sağlarken zihinsel ve fiziksel iyileşme ve tazelenme sağlıyor.

Ebeveyn ve çocuklara keyifli bir ortam; Wanda Vista Kids Club

Wanda Vista İstanbul, çocukların eğlenerek öğrenebilecekleri yeniliklerle dolu Kids Club tesisleri ile hem ebeveynler hem de çocuklar için keyifli bir ortam sunuyor. Çocukları renkli etkinliklerle karşılayan Wanda Vista Çocuk Kulübü, eğlenceli ve öğretici bir ortamda zamanı iyi değerlendirme fırsatı sunuyor. Sosyal aktivitelerle günün verimli geçtiği çocuk kulübü, çocukların gelişimi için özel olarak tasarlandı.