web analytics

easyJet 2023 satışlarına başladı

easyJet 2023 satışlarına başladı

2023 Ekim sonuna kadar olan seyahat paketleri easyJet tatilleri ile satışa sunuldu.

Seyahat acenteleri, müşterilerine en az 2.000 £ harcama ile 2023 yaz tatillerinde 200 £’a kadar indirim sağlayacak, ticari özel bir promosyon koduna erişebilecek.

Sekiz Birleşik Krallık havaalanından uçuşlar ve rakiplerinden daha fazla hafta sonu uçuşu ile bir milyondan fazla dönüş koltuğu yalnızca tur operatörüne sunulacak.

Program, 50’den fazla destinasyonu ve 900 oteli kapsıyor; yedi gecelik paketler kişi başı 345 £’dan, üç gecelik şehir tatilleri 249 £’dan ve 60 £ depozitodan başlıyor.

Operatör, okul tatilleri de dahil olmak üzere 40’tan fazla otelde sezon boyunca “binlerce” ücretsiz çocuk yeri sağlıyor.

Lansman, tatil rezervasyonlarının easyJet uçuşlarında yapılabileceği anlamına geliyor, çünkü bunlar şu anda havayolu veya başka bir operatör veya çevrimiçi seyahat acentesi aracılığıyla rezervasyon yapmak için mevcut değil.

Ticari yönetmen Paul Bixby şunları söyledi: “Son iki yılda pek çok insanın yaz tatillerini kaçırdığını biliyoruz ve biz kışa yaklaştıkça insanlar güneş ışığını dört gözle beklemek istiyor, bu yüzden bugün yazımızı başlattık. Müşterilerimizin güzel ve erken bir güneş kaçamağı rezervasyonu yapmasına yardımcı olmak için, favori noktaları da dahil olmak üzere 50’den fazla destinasyona 2023 tatili. Çok çeşitli tatillerimiz var ve binlerce ücretsiz çocuk yeri satın aldık, çünkü özellikle ailelerin hak edilmiş bir tatil aradıklarını biliyoruz. Bu nedenle, her tarza ve bütçeye uygun, kişi başı sadece 60 £ depozito ile rezerve edilebilen ve esnek taksitlerle ödenebilen tatiller sunabildiğimiz için gerçekten mutluyuz, çünkü amacımız rakipsiz mükemmel tatiller sunmaktır. Yaz 2023 seçimimizden müşterilerimizin neyi tercih ettiğini görmek için sabırsızlanıyoruz.” (turizmdatabank)