web analytics

Alanya Akdeniz’in Moda Merkezi Oluyor

Alanya Akdeniz’in Moda Merkezi Oluyor

25-28 Kasım 2021 tarihlerinde, Alanya güneşi altında  35 ve 70 yaş arası fotomodellerin katıldığı uluslararası bir yarışma düzenlendi. Bu proje, uluslararası bir mankenlik ajansı ve aynı zamanda en büyük 35 yaş üstü mankenlik akademisi olan IMA LEMLE New York’un  yöneticisi Veronica Lemle tarafından yazılmıştır.

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki organizatörlerin talebi üzerine, Şükrü Cimrin önderliğinde Alanya’nın en iyi 5 yıldızlı otellerinden olan Sunprime C-lounge ve Alanyalı yazar, gazeteci ve model Victoria Zamyatina, büyük bir defile gerçekleştirdi.

Gösteriye, girişimciler, iş insanları, influencer’lar ve fotoğrafçılar katıldılar. Yarışma 5 bölümden oluştu. Jüri, 20 yarışmacıyı 10 puanlık bir ölçekte değerlendirdi.

Finalde 3 yarışmacı kazanarak seçildi:

3. Vice Miss World Age Model Awards Elena Ponomareva, Novosibirsk
2. Vice Miss World Age Model Awards Olga Bobkova, Novosibirsk
1. Miss World Age Model Awards Lyudmila Safonova, Moskova<

Böylelikle Moskova’dan katılan Lyudmila Safonova yarışmanın birincisi oldu.

Jüri üyeleri farklı ülkelerden oluştu:

Jüri Başkanı : Alona Bukreeva Zeytun, uluslararası manken ve aktris.

Ender İncioğlu – ‘Golden Eye Jewellery & Watches’ Kuyumcu yöneticisi

Zülküf Beyazdan – Alanya’nın en iyi mücevher fotoğraf sanatçısı

Ussam Al Nayal – ‘Eagle Group Real Estate & Investment’ Yöneticisi

Şükrü Cimrin – 5* Sunprime C-Lounge Hotel ortağı

 

Yarışmaya Rusya, Kırgızistan ve Türkiye’den tasarımcılar koleksiyonlarıyla katıldılar:

Natalia Rasskazova (Moscow)  gece elbiseleri koleksiyonuyla,

Anastasia Zeybek (Turkey) uçan elbiseler koleksiyonuyla

Lyubov Pirogova (Turkey) giysi koleksiyonuyla

Elena Ostoprak (Moscow) eşofman koleksiyonuyla yarışmada tasarımlarını sergilediler.

 

Alanya’nın en iyi makyaj sanatçılarından ve kuaförlerinden

Moon Beauty Lounge

Nira Güzellik Merkezi

yarışmanın makyaj ve saç tasarımını üstlendiler.

 

Alanya’nın en iyi fotoğraf ve video sanatçılarından

Arman Yeshetov “Neon Media”

Fehmi Hasanzade “ST.ART STATION OF ART PRODUCTION”

Zülküf Beyazdan “Ziko Beyazdan”

Yarışmanın tüm çekimlerini gerçekleştirdiler.

 

Kazanan yarışmacıların taçlarının tasarımları Ekaterina Puzan tarafından yapıldı.

World Age Model Awards yarışmasının partnerleri şu şekildedir:

 

Kuyumcu partneri olarak Golden Eye Jewelry & Watches: Golden Eye kurucuları Ender ve Önder İncioğlu yarışmacılar için Alanya’nın en iyi mücevher fotoğrafçısı Zülküf Beyazdan ile bir fotoğraf çekimi düzenlediler. World Age Model Awards birincisine bir mücevher seti hediye ettiler.

Alanya’nın en iyi otellerinden Sunprime C-Lounge Hotel : Sunprime C-Lounge Hotel yarışmacılar için otelin şefi tarafından geleneksel Türk yemekleri üzerine bir masterclass düzenledi ve yarışmacılar Türk yemekleri yapmayı öğrendiler.

Alanya’nın en iyi emlak firmalarından olan Eagle Group Real Estate: 5 yıldızlı otel standartlarında bir rezidansda yarışma birincisine 2 kişilik 7 günlük konaklama hediye ettiler.

Spor giyim tasarımcısı Elena Ostoprak. ‘Odevais’ spor markasının yüzünü seçti ve tüm yarışmacılara spor giysileri hediye etti.

Anastasia Zeybek, fotoğraf çekimleri için uçan elbiselerden oluşan bir koleksiyon hazırladı ve yarışmanın 2. ve 3.’süne iki muhteşem gece elbisesi hediye etti.

Tasarımcı Lyubov Pirogova, özellikle yarışmacılar için hazırlayacağı yeni koleksiyonunda yer alacak 3 özel elbiseyi tanıttı.

Proje ortakları, tasarımcılar Victoria Zamyatina (Türkiye) ve Madina Karimova’nın (Kırgızistan) özel kimono koleksiyonu yarışmacılar tarafından tanıtıldı.

Yazar, gazeteci ve model olan Victoria Zamyatina ilk kez tasarımcı olarak bir projede yer aldı. Bir Amerikan gösterisinin neden Alanya’da yapıldığı sorusuna Victoria şu cevabı verdi:

“Bu yarışma son 6 ayda içinde yer aldığım üçüncü organizasyon. Başarılı bir organizasyonun başarısının sırrı doğru partnerleri seçmekten geçiyor. Bu yüzden Dünya  35+ Model Ödüllerini burada yapmaya karar verdik.

Sunprime C-Lounge, Eagle Group Real Estate & Investment, Zülküf Beyazdan, Neon Media, ST.ART STATION OF ART PRODUCTION”, Sıla Home, Moon Beauty Lounge, Nira Guzellik Merkezi, Elena Ostoprak (“Odevais”), Lyubov Pirogova, Golden Eye Jewelery & Watches – hepsi rüya partnerlerim!

Bence, Alanya hakettiğinin çok daha altında değerlendiriliyor. Şehrimizde 360 günümüz güneşli geçiyor. Günlük ortalama hava sıcaklığımız kışın ortalama 15 derecenin altına düşmüyor.

Sunprime C-Lounge gibi birçok 5 yıldızlı otel tüm yıl açık ve hangi sezon olursa olsun en üst seviyede hizmet sunmaktalar.

Şehrimiz çok güzel! Ve bir hayalim var- İstiyorum ki turist sezonunun hemen ardından gezegen üzerindeki en iyi gösteriler, sanat performansları ve en güzel aktiviteler sezonu başlar ve kış boyu devam eder. 5 yıl içinde Alanya Avrupa, Amerika ve Asya’nın kültür ve sanat merkezi olur. Burası sokakları hiç boş kalmayan, yaşayanlarının mutlu olduğu ve her zaman yeni misafirlerini ağırlayan bir Akdeniz Rivierası.’