web analytics

ITB Berlin 2022 Sadece Online Olacak

ITB Berlin 2022 Sadece Online Olacak

ITB Berlin organizatörleri pandemi nedeniyle 2022 etkinliğinin fiziksel kısmını iptal ettiklerini açıkladı.

Yapılan açıklama şu şekilde:

“Katılım kısmıyla birlikte ITB Berlin 2022’nin planlandığı gibi gerçekleşemeyeceğini bugün size bildirmekten büyük üzüntü duyuyoruz.

Korona pandemisi sürecindeki son gelişmeler ve beraberindeki düzenlemeler nedeniyle, ITB Berlin katılım günlerini Mart ayının başında yapmamız için gereken planlama güvenliğini size sunamıyoruz. Mevcut pandemi durumu ve bununla bağlantılı artan seyahat kısıtlamaları ve ayrıca büyük etkinliklerde katılımcıların kısıtlanması bizi bu adımı atmaya sevk etti.

Organizatör olarak, fiziksel bir ITB Berlin’i yeniden mümkün kılmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Özellikle bu zamanlarda turizm endüstrisinin oryantasyona, değişime ve ilhama ihtiyacı var. Kongre yayını ve Dijital İş Günü gibi dijital tekliflerin yanı sıra yıl içinde gerçekleştireceğimiz yeni bölgesel seyahat etkinlikleriyle, 2022’de sektöre yüksek düzeyde teknik olarak heyecan verici içerik ve yeni iş fırsatları sunacağız.

Mart 2023’te ITB Berlin fiziksel bir etkinlik olarak geri dönecek. ITB Berlin 2023, 8 Mart’ta başlayacak ve ardından Berlin Sergi Alanlarında talep edilen tüm piyasa katılımcıları tarafından aranacak.

Mart 2022’de ITB Berlin Kongremizde ve ITB Dijital İş Günü’nde sanal olarak yerinizi alın!

Detayları 2022’nin başında öğreneceksiniz.”