web analytics

Pegas yaz satışlarına başladı

Pegas yaz satışlarına başladı

PEGAS Touristik, Türk Hava Yolları uçuşlarında Türkiye’ye yaz turlarının satışını açtı. Tur operatörü PEGAS Touristik, Nisan ayı sonundan itibaren Türk Hava Yolları garantili blok koltuk seferleriyle Antalya’ya paket tur satışına başladığını duyurdu.

23 Mart’ta PEGAS Touristik, tur operatörünün iki hizmet sınıfında (ekonomi ve ekonomi) garantili koltuk aldığı Türk Hava Yolları’nın günlük uçuşlarında Moskova’dan (Vnukovo) Antalya’ya turları başladı.

Tur operatörünün Antalya otellerinde yaz için oda garantisi vardır. 29 Nisan’da başlaması planlanan programın ardından tüm yaz sezonunu kapsayacak ve Ekim ayının son gününe kadar devam edecek.

12 Mayıs’ta hareket eden Antalya’da bir haftalık tatil için tur operatörü 123,1 bin ruble istiyor.
1 Haziran’da hareket eden bir haftalık tur 135,6 bin ruble karşılığında satın alınabilir. iki kişilik. 3 * otelde konaklama, yemek türü – “her şey dahil”. Aynı fiyat, 1 Haziran’da kalkan benzer bir tur için belirtilmiştir.

1 Ağustos’ta yola çıkan Türkiye’de bir haftalık tatil için tur operatörü 137,4 bin ruble istiyor. iki kişilik. Otel kategorisi 3 *, yemek türü – “her şey dahil”.

Tüm turlarda ayrıca ek bir Türk Hava Yolları servis ücreti, kişi başı her iki yönde 100 Euro, ödemek gerekecek. (RATA)