web analytics

17 Nisan 2024, Çarşamba

Türkiye Belgrad turizm fuarında

Türkiye Belgrad turizm fuarında

Güneydoğu Avrupa ülkesi ve bölgesindeki en önemli turizm etkinliği, 43. Uluslararası Belgrad Turizm Fuarı 24-27 Mart arası başlıyor. Fuarda 17. Uluslararası Otel & Catering Ekipmanları Fuarı HORECA-EKİPMAN ve 12. Uluslararası Şarap Fuarı BEOWINE de ayrı salonlarda gerçekleşecek.

“Dağlar ve denizler arasında” teması ile gerçekleşecek 43. Turizm Fuarına katılan ülkeler şunlar: Yunanistan, Türkiye, Karadağ, Tunus, Mısır, Bosna Hersek, Bulgaristan, Kuzey Makedonya, Romanya, Macaristan, Slovakya, Maldivler ve Arnavutluk, Hırvatistan ve Slovenya’dan bireysel katılımcılar sahne alacak.

Bu yıl ilk kez ziyaretçilere 3 yeni ve dünya çapında popüler destinasyon sunulacak: Orta Afrika’daki Gine Körfezi’ndeki iki adadan oluşan egzotik Malezya ve Demokratik Cumhuriyet Sao Tome ve Principe ve Angola.

40’tan fazla yerli tur operatörü arasında Kontiki, Big Blue, Wayout, Astra Travel, Odeon, Allegra Krstarenja, Belvi, Ponte, Robinson, Plana Tours, Mediteraneo Holidays, Grand, Euroturs, Fibula, Supernova Travel, Nitravel, Sabra da fuara katılıyor.