web analytics

18 Nisan 2024, Perşembe

Curio Collection, The BO Viera ile Türkiye’de

Curio Collection, The BO Viera ile Türkiye’de

Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet gösteren Ankara’nın önemli şirketlerinden Besa Grup, başta İstanbul ve Bodrum olmak üzere yeni projelere odaklandı.

Bu yılı büyümeyle kapacaklarını belirten Besa Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, “Arsa yatırımlarımızı hızlandırdık. Geleceğe yatırım yapıyoruz. 50 yılı aşkın süreden beri hizmet veren bir şirketiz. Köklü yapımız nedeniyle krizlere direnç göstermeyi başarabiliyoruz. Pandemi nedeniyle çok sayıda firma küçülmeye giderken biz yatırımlarımıza hız kesmeden devam ettik. Tam pandemi bitti derken bir anda Rusya Ukrayna krizinin başlaması herkes gibi bizim de moralimizi bozdu. Ama bu kriz bize bir kez daha gösterdi ki her şirket bir şekilde enerji yatırımına girmeli. Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerde enerji yatırımları her zaman önemli” dedi.

Bodrum’a değer katacak

Bodrum’daki The BO Viera projesinin büyük ilgi gördüğünü belirten Bezci, “The BO Viera projemiz içinde Curio Collection markasını ülkemize getirmek için Hilton ile anlaştık. Curio Collection by Hilton, Amerika ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın en seçkin 18 destinasyonunda, her biri özenle tasarlanmış 67 otelin yer aldığı özel bir koleksiyon. Hilton, Türkiye’deki ilk resort otelini, The BO Vue adıyla ve Besa Grup güvencesiyle Bodrum’da açmış olacak. Hem Besa Grup hem de ülkemiz için çok değerli olan bu iş birliği, dünyanın da en önemli tatil destinasyonları arasında yer alan Bodrum’un değerine değer katacak. The BO Vue’nun, gerçek bir unutulmaz konaklama deneyimi arayan meraklı gezginlerin Bodrum’daki vazgeçilmez adresi olacağından eminim” diye konuştu.

Turizmde yeni projeler

Turizmde yeni projelere hazırlandıklarını kaydeden Bezci, “Ankara dışında da gayrimenkul yatırımlarımızı artırarak devam ettireceğiz. Besa Grup olarak 2017 yılına kadar tüm yatırımlarımızı başkentimiz Ankara’ya yaptık. 50 yıllık deneyimimiz ve son 3 yılını geceli gündüzlü proje çalışmalarına adadığımız The BO Viera ile Bodrum’daki ilk projemizin çalışmaları devam ediyor. İstanbul’da ise şu anda Zorlu Center’da bir ofisimiz bulunuyor. İlerleyen zamanlarda İstanbul’da da gerek gayrimenkul gerek farklı sektörlerde birtakım projeler gerçekleştirmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye, cazibe merkezi

Türkiye gelecekte sadece bölgesinin değil dünyanın da en önemli ülkesi, cazibe merkezi olacağını aktaran Bezci şunları söyledi: “Geleceğe dair büyük umutlar besliyoruz. Bu ülkeye yatırım yapan kaybetmez. Biz onlarca yıldan beri tüm kriz dönemlerinde bu bilinçle hareket ederek yatırımlarımızı aralıksız sürdürdük.”