web analytics

Turizm odaklı WETrip TV yayın hayatına başladı

Turizm odaklı WETrip TV yayın hayatına başladı

Turizm ve seyahat sektörlerinin ilk çeyrek göstergeleri pozitif bir manzara çizerken, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla toparlanma umutları da arttı.

Yarım asıra yaklaşan tecrübesiyle çok sayıda sektörde faaliyet gösteren Toprakçı Holding’in yeni medya, reklamcılık ve turizm deneyimlerini birleştirerek kurduğu WETrip TV isimli seyahat odaklı yeni televizyon kanalı, yayın hayatına başladı.

Konuyla ilgili gelişmeleri değerlendiren Toprakçı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprakçı, “Hızlı değişen bir dünyada yaşıyoruz. Pazarların küreselleşmesiyle tüm sektörlerde olduğu gibi turizm de daha rekabetçi hale geliyor. Rekabetin arttığı ve teknolojinin dönüştürücü etkisinin her geçen gün daha çok hissedildiği bir dönemde, yenilik ve inovasyonun peşinden giden markalar başarılı olabiliyor. WETrip TV, turizm ve seyahat kavramları ‘yeni normale’ uyum sağlamaya çalışırken küresel turizme katkıda bulunma vizyonuyla hayata geçti” dedi.

Haftanın her günü başka bir bölge

Televizyon kanalına internet sitesinden ve YouTube’dan 7 gün 24 saat erişilebildiğine dikkat çeken Mustafa Toprakçı, “Küresel destinasyonları, yerele ait özellikleri koruyarak anlatmayı hedefleyen uluslararası bir seyahat kanalı olan WETrip TV, şu anki yayın akışında haftanın her günü başka bir bölgeye odaklanıyor. Örneğin izleyicilerimiz pazartesi günleri Avrupa’da ziyaret edebilecekleri Yunanistan, İrlanda, İtalya, Malta, Monako, Portekiz gibi ülkeleri oturdukları yerden, yüksek kaliteli görüntülerle deneyimleyebilirken, perşembe günleri Okyanusya’nın Fiji, Fransız Polinezyası, Mikronezya, Yeni Zelanda, Papua Yeni Gine gibi özel destinasyonlarına doğru bir yolculuğa çıkıyor. Bölgelere dair söyleşilere, sürdürülebilir bir seyahat deneyimi için ipuçlarına ve bölge müziklerine dair yayınlara da yer verilen kanal, sağlık turizminden maceraya, kültür odaklı gezilerden iş seyahatlerine, birçok kategoride güncel programlara ev sahipliği yapıyor” ifadelerini kullandı.

Yeni stratejik reklam modelleri sunuyor

Turizm ve seyahat sektörlerinde 47 yıldır faaliyet gösterdiklerini vurgulayan Toprakçı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprakçı, değerlendirmelerini şu ifadelerle sonlandırdı: “Turizm ve seyahat sektörlerinin yanında yatırım, gayrimenkul, ithalat, ihracat, teknoloji, küresel pazarlama ve televizyonculuk alanlarında da, sahip olduğumuz bilgi birikimini, dürüstlük, etik, insan hakları ve çevre bilinci gibi değerlerimizle harmanlıyoruz. WETrip TV, kendi kaynaklarıyla ve bilgi birikimiyle odağına araştırma ve geliştirme stratejilerini alarak turizm ve seyahat alanındaki markaların yenilikçi projelerini dünyanın her yerinden seyahat eden kişilere tanıtmalarını mümkün kılacak reklam modelleri de vaat ediyor. İşimize olan bağlılığımız ve inovatif yaklaşımızla dünya çapında turizm odaklı TV yayıncılığında standartları belirleyen bir kuruluş olmaya adayız.”