web analytics

18 Nisan 2024, Perşembe

Fransız müzisyen İbrahim Maalouf Pasión Turca ile İstanbul’da

Fransız müzisyen İbrahim Maalouf Pasión Turca ile İstanbul’da

Dünya ve Fransız müzik sahnesinde trompetin önde gelen isimleri arasında yer alan Lübnan kökenli Fransız müzisyen İbrahim Maalouf, 29 Haziran’da Pozitif ve Pasión Turca iş birliğiyle Parkorman’da müzikseverlerle buluşacak.

Müzik kariyerine klasik müzik eğitimiyle başlayan ve henüz 20 yaşındayken birçok uluslararası klasik müzik yarışmasını kazanan İbrahim Maalouf, 2000’lerin başında pop, caz ve dünya müzik sahnelerinin önemli isimleri arasına adını yazdırmayı başardı. Yayımladığı birçok tekli ve albümle müzik listelerinde başı çeken Maalouf; Sting, Salif Keita, Amadou & Mariam, Lhasa de Sela gibi pek çok isimle de aynı sahneyi paylaştı. 2007’den bugüne kadar yayımladığı 16 albümde prodüktör, besteci ve aranjör rollerini de üstlenen başarılı virtüözün birçok film müziği bestesinde de imzası bulunuyor.

Gerçekleştirdiği her konserinde dinleyicilerine yenilikler sunan trompet virtüözü; caz, rap, dünya ve Orta Doğu müzik türleri arasında gezinen sound’uyla ve kariyeri boyunca oluşturduğu kendine has stiliyle 29 Haziran akşamı Parkorman’da sevenleriyle buluşacak. 16. albümü “Capacity to Love” turnesi kapsamında yeni parçalarını da dinleyicilerinin beğenisine sunacağı bu unutulmaz konsere Pozitif ve Pasión Turca deneyimiyle ortak olmak için, yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

Biletler Biletix’de https://www.biletix.com/etkinlik/1PO49/ISTANBUL/tr