web analytics

IHG ve Unilever güç birliğine gitti

IHG ve Unilever güç birliğine gitti

IHG Hotels & Resorts, 4.000’den fazla otelde banyo minyatürlerine son vermek için tüketim ürünleri şirketi Unilever ile küresel bir işbirliğini gitti.

IHG 2019 yılında tüm otellerindeki banyo minyatürlerini kaldıran ilk küresel otel şirketi oldu. Bu, 2030 yılına kadar tek kullanımlık ürünleri ortadan kaldırma taahhüdündeki önemli bir adımdı.

Unilever’in en büyük markası olan Dove, Holiday Inn, Holiday Inn Express, avid hotels, Staybridge Suites ve Candlewood Suites dahil olmak üzere IHG Essentials and Suites Collection otellerine tam boy el yıkama, vücut yıkama, şampuan, saç kremi ve vücut losyonu tedarik edecek.

IHG portföyünün yaklaşık %80’ini oluşturan IHG’nin ana akım markalarında tam boyutlu Unilever ürünlerinin piyasaya sürülmesi, yakın zamanda InterContinental Hotels & Resorts tesislerinde daha büyük boyutlu banyo malzemelerinin lansmanını takip ediyor.

Tam boyutlu formatlara geçişin, yalnızca IHG’nin Amerika bölgesinde yılda en az 850 ton plastik tasarrufu sağlaması bekleniyor – beş tam büyümüş mavi balinanın veya 70 çift katlı Londra otobüsünün eşdeğer ağırlığına eşit.

IHG’nin minimum atık konaklama endüstrisine dönüşüme öncülük etme taahhüdü, insanlar, topluluklar ve gezegen için olumlu bir değişim sağlamak için bir dizi iddialı hedefi içeren 10 yıllık Yarına Yolculuk sorumlu iş planının bir parçasını oluştuyor. Toplu olanaklara geçmenin yanı sıra grup, 2030 yılına kadar tek kullanımlık ürünleri ortadan kaldırmak, gıda israfını en aza indirmek ve başlıca otel ürünleri için döngüsel çözümler benimsemek için çalışıyor.