web analytics

Cartier En Büyük Butiğini İstanbul Havalimanında açtı

Cartier En Büyük Butiğini İstanbul Havalimanında açtı

Cartier seyahat perakendeciliği kategorisindeki en büyük butiğini Gebr. Heinemann, Unifree Duty Free ve ATÜ Duty Free ortak girişimi ile İstanbul Havalimanı’nda açtı.

Havalimanının 4. Bölgesinde, “Lüks Saatler ve Mücevherat Bölgesi”nde yer alan butik, 130 metrekarelik bir alanı kaplıyor.

Burada, “Luxury Hill”de Bulgari, Bottega Veneta, Celine, Christian Dior, Fendi, Gucci, Hermès, Louis Vuitton, Prada ve Saint Laurent gibi uluslararası lüks markaların mağazalarının yakınında yer almakta. İstanbul Havalimanı seyahatseverler için benzersiz alışveriş deneyimini mükemmel bir şekilde sunmaya devem ediyor.

Uzaktan görülebilen muhteşem 12 metre yüksekliğindeki cepheye sahip Cartier butiği değerli bir mücevher parçası gibi parıldayan, altın gibi parıldayan üç boyutlu, ışıklı unsurlarla tasarlanmış.

Saat ve mücevher koleksiyonundan öne çıkanları sunan vitrinlere sahip geniş giriş alanı, yolcuları zarif bir şekilde döşenmiş butiği keşfetmeye davet ediyor. Saatler ve mücevherlerin yanı sıra deri ürünleri ve çeşitli parfüm ve güneş gözlükleriyle Maison’un eksiksiz bir yelpazesini sunuyor.

Butiğin merkezinde markanın en ünlü parçalarının yer aldığı bir “Icon Bar” yer alıyor.

Kaynak: ftnnews.com