web analytics

Ritz -Carlton Istanbul’da açık hava sineması başlıyor

Ritz -Carlton Istanbul’da açık hava sineması başlıyor

Sinema keyfini bu yaz açık hava sinemasında değerlendirmeye ne dersiniz?

The Roof at The Ritz -Carlton, Istanbul sezon boyunca en beğendiğiniz filmleri yeniden izlemek ya da adını çok duyup de bir türlü izleme fırsatı bulamadığınız filmler için sizleri bekliyor.

Saat 19:00 ‘da DJ performans ile başlayan etkinlik, saat 21:00’da film gösterimleriyle The Roof’un serinliğinde muhteşem bir sinema gecesi sunuyor. Sinema bileti yanına popcorn ve bir içecek ikram ediliyor. Fransız Postası, Yeşil Rehber, Muhteşem Showman ve Great Gatsby film biletlerine mobilet.com üzerinden ulaşmak mümkün.

the roof açık hava sineması program

5 Ağustos’ta Fransız Postası

Sinemanın en yaratıcı ve nevi şahsına münhasır yönetmenlerinden Wes Anderson’ın son filmi Fransız Postası’nı, 5 Ağustos Cuma günü The Ritz-Carlton, Istanbul terasında açık havada sinemasında izleyin. Filmde, bir gazete sahibi, editörleri ve çalışanlarının yaşadıklarını görüyor, kurgusal anlamda, filmin başında ve sonunda gazete işleyişi hakkında deneysel bir anlatım yer alıyor.

Yeşil Rehber 19 Ağustos’ta The Roof’ta

En iyi film dahil üç oscar ödülü alan Yeşil Rehber, 19 Ağustos tarihinde The Roof’ta sinemaseverlerle buluşuyor. Yeşil Rehber, ünlü bir piyanist ve konser turu kapsamında onun şoförü olarak çalışan Tony’nin hikayesini anlatıyor.

2 Eylül’de Muhteşem Showman

Hugh Jackman’ın muhteşem bir performansla başrolde olduğu film yoksul bir çocukluk geçiren bir adamın hayallerine doğru çıktığı fantastik yolculuğu müzikal bir üslupla anlatıyor. Film, 2 Eylül Cuma günü The Roof açık hava sinemasında.

Great Gatsby 16 Eylül’de Açık Hava Sinemasında

Amerikan yazar F. Scott Fitzgerald’ın aynı isimli romanından beyazperdeye aktarılan filmin oyuncu kadrosunda ise Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan ve Joel Edgerton isimleri yer alıyor. Film The Ritz-Carlton, Istanbul’daki açık hava sineması etkinliklerinin sonuncusu.