web analytics

24 Nisan 2024, Çarşamba

Antalya Turizm Fuarı 27-28 Ekim 2022

Antalya Turizm Fuarı 27-28 Ekim 2022

27 -28 Ekim 2022 tarihlerinde Antalya Expo Center ANFAŞ’ta gerçekleşecek olan Antalya Turizm Fuarı – ATF22, 20 ülkeden davetli 15 bin  turizm profesyonelini ağırlayacak.

Dördüncü kez kapılarını açmaya hazırlanan ATF22, yine birbirinden farklı seçkin markaları ve profesyonelleri buluşturacak. 2023 yılına dair ilk sözlerin söyleneceği ilk fuar olma özelliği ile dikkat çeken ATF22, yeni yıl için sektöre motivasyon ve güç katacak.

Her şey dahil konseptiyle ön plana çıkan ATF, her yıl olduğu gibi bu yıl da ulusal-uluslararası tur operatörleri, offline-online seyahat acenteleri, konaklama sektörü markaları, havayolları, ulaşım firmaları, etkinlik firmaları, ulusal-uluslararası turizm destinasyonları, bilişim teknolojileri, hizmet ve finans sektörü gibi turizm sektöründe yer alan aktörlere ev sahipliği yapacak.

ATF ile bir araya gelen tüm paydaşlar “yerinde pazarlama” prensibiyle Türkiye turizmi için çok önemli bir pazarlama faaliyeti, network imkanı bulacak. İki gün boyunca B2B görüşmelere ev sahipliği yapacak olan fuar bugüne kadar 500 bin üzerinde B2B görüşme hacmi yaratmış olup bu yıl da 150 bin rekor görüşme sayısına ulaşmayı hedefliyor.

ATF22’de CIS pazarı, Avrupa pazarı, Balkan & Baltık pazarı, İç pazar ve Ortadoğu pazarlarının en önemli operatörleri ile kurumsal temsiliyet sağlayacak. ATF 2022’ye, 20 ülkeden toplam 10 bin turizm sektörü profesyoneli bir araya gelecektir.

Antalya Turizm Fuarı, her geçen yıl partnerleriyle daha da güçleniyor. Katılımcı ağını gitgide büyüten ATF, bu yılda hem partner destinasyonu   Erzurum / Palandöken- Ejder 3200 ve KKTC Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile başarı çıtasını yükseltiyor.