web analytics

25 Nisan 2024, Perşembe

Seabourn Encore, QTerminals Antalya’ya 826 yolcu getirdi

Seabourn Encore, QTerminals Antalya’ya 826 yolcu getirdi

Dünyanın birçok noktasından gelen kruvaziyer gemilerini ağırlayan QTerminals Antalya’nın son misafiri Bahamalar Bayraklı Seabourn Encore adlı lüks yolcu gemisi oldu.

QTerminals Antalya rıhtımına yanaşacak “Seabourn Encore” yolcu ve mürettebat toplam 826 yolcusu ile Limassol’a devam edecek.

Daha önce dünyaca ünlü kruvaziyer gemilerinden olan Blue Saphire, Emerald Azzurra, Spirit of Adventure, Silver Spirit, Club Med 2, Riviera, Nautica ve Seven Seas Explorer’a ev sahipliği yapan QTerminals Antalya, sezon sonuna kadar dünyanın birçok noktasından gelen kruvaziyer gemilerini ve turistleri ağırlamaya devam edecek.

QTerminals Antalya, toplam 370 metre uzunluğunda iki kruvaziyer iskelesi, bin 830 metrekare yolcu terminali ve kruvaziyer yolcularına hizmet veren 990 metrekare bagaj alanına sahip. Yılda yaklaşık 200 bin yolcuya ev sahipliği yapan QTerminals Antalya’da; yolcu gemilerine kılavuzluk, römorkörcülük, palamar, barınma, güvenlik, temiz su temini ve atık toplama hizmetlerinin yanı sıra bagaj işlemleri de dahil olmak üzere tam terminal hizmetleri sunuluyor.