web analytics

TÜRSAB Genel Kurul tarihini ne zaman açıklayacak?

TÜRSAB Genel Kurul tarihini ne zaman açıklayacak?

Yeni Nesil TÜRSAB Hareketi lideri Tamer Çiçek, TÜRSAB yönetiminin hala genel kurul tarihini açıklamamasına tepki gösterdi.

Genel kurul tarihinin açıklanması, güncel listenin paylaşılması, üyelerin ulaşım ve konaklamalarının karşılanması için noter kanalı ile 10 Ağustos’ta yaptıkları başvuruya hala cevap verilmediğini söyleyen Tamer Çiçek, “TÜRSAB yönetimi bu tür başvurulara 15 gün içinde cevap vermek zorunda.

Ancak nasıl bir korku hali, TÜRSAB yönetimini böyle bir hukuksuzluğa itiyor anlamak zor” dedi.

Çiçek, “Dilekçedeki konulardan ilki TÜRSAB Genel Kurul tarihi ile ilgiliydi. Tek istediğimiz genel kurulun ne zaman yapılacağını bilmek. Ancak mevcut yönetim bu takvimi açıklamamakta ısrar ediyor. İkinci konu ise güncel üye listesinin bizimle paylaşılmasıydı. Normal şartlar altında bu dilekçeye 15 gün içinde cevap verilmesi gerekiyordu. Ancak sanırım TÜRSAB yönetimi için şartlar normal değil. Bu nasıl bir korku halidir ki; bir aydan daha fazla bir zaman geçmesine rağmen dilekçemize cevap verilmedi. Bu korku hali TÜRSAB yönetimini de hukuksuzluğa itiyor” dedi.

türsab noter dilekçe

Genel Kurul Kararını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Dilekçedeki üçüncü konunun geçen genel kurulda alınan karara uyulup uyulmayacağı yönündeki soruları olduğunu dile getiren Çiçek, “Bir önceki genel kurulda tüm üyelerin genel kurula gelmesi için uçak ve konaklama bedellerinin TÜRSAB tarafından karşılanması yönünde karar alındı.

Ancak bu korku halinden midir bilinmez, yönetimin bu kararı uygulamayacağı yönünde duyumlar gelmeye başladı. Biz de TÜRSAB yönetimine bu karara uyup uymayacaklarını sorduk. Ancak aynı dilekçede yer alan bu sorumuz da cevapsız kaldı. Umuyorum ki; yönetimin içinde bulunduğu bu korku hali onları genel kurul kararını bile ihlal edebilecek bir hukuksuzluğa itmez” dedi. Çiçek, bir an önce genel kurul tarihinin açıklanmasını ve üyelerin ulaşım ve konaklama bedellerinin TÜRSAB tarafından karşılanarak genel kurula katılımlarının sağlanmasını beklediklerini sözlerine ekledi.