web analytics

20 Nisan 2024, Cumartesi

Skyteam acente etkinliği gerçekleşti

Skyteam acente etkinliği gerçekleşti

Geleneksel SkyTeam Acente Etkinliği büyük bir katılım ve çoşkuyla kutlandı.

Geçtiğimiz günlerde Pera Adalı’da gerçekleştirilen davetin ev sahipliğini, Türkiye’de faliyet gösteren SkyTeam üyesi havayolları ndan Air France Ticari Müdiresi Nilüfer Aktan, Kore Havayolları Türkiye Müdürü Erdal Yazıcı ve Satış Müdiresi Öznur Yılmaz, Middle East Havayolları Türkiye Müdiresi Nesrin Ceran Sander, ve Satış Müdürü Duğuş Özdoğan, Vietnam Havayolları Türkiye Müdürü Ferzan Ünlüsoy ve Satış Müdiresi Melis Özkanlı, Saudia Havayolları Türkiye Satış Müdürü Ferit Aksun üstlendi. Geceye ayrıca havayolları çalışanları ve çok sayıda acente çalışanı da katılım gösterdi.

Gecenin açılışı, ev sahibi SkyTeam havayollarının sunumu ile yapıldı. Yeni açılan Sydney, Sao Paulo loungeları hakkında bir gösterim yapılırken bir müjdeli haber de Virgin Atlantic Havayolları’nın 2023 yılında birliğe katılacağının duyurulması oldu.

Ayrıca sunumda, dünya COVID-19 pandemisine uyum sağlamaya devam ederken, SkyTeam üyelerinin yolcu ve çalışanlarının güvende kalmasına yardımcı olmak adına işbirliğine devam edeceklerinin altı çizildi.

Skyteam acente etkinliği

SkyTeam’in markalı sağlık güvenliği ürünü sunan ilk ve tek küresel havayolu ittifakı olduğu belirtildi.

‘Sürdürülebiliğin büyük destekçilerinden olan SkyTeam ve üye havayolları hava yolculuğunda bunu gerçeğe dönüştürmek için oldukça tutkulu bir çalışma içinde’ ifadeleri kullanıldı.

‘IATA25by2025 Lider Kadın Yöneticilerinin en az %25 olacak şekilde arttırılmasını’ hedefleyen projeye SkyTeam’in de destek verdiğinin açıklanması geceye damga vurdu ve  tüm katılımcılardan büyük alkış topladı.

2023 için hazırlıkları başlayan sürdürülebilirlilik yarışmasının onayının alındığı ve hazırlıklarının başladığı duyuruldu.

Gece, havayolları  tarafından hazırlanan soruların acente çalışanları tarafından yanıtlandığı oyun ile devam ederken 1., 2. ve 3. olan çalışanların hediyeleri takdim edildi.

Gece canlı müzik eşliğinde yapılan eğlence, ve sohbetlerle sona erdi.