web analytics

Akabe Roadshow İstanbul’da başladı

Akabe Roadshow İstanbul’da başladı

Akabe yöresi tanıtımı için düzenlenen workshop İstanbul’da başladı. Aqaba Tourism Otoritesi ve Türk Havayolları ile işbirliği ile düzenlenen toplantıya Ürdünlü acenta ve otel yöneticileri ile Türk turizm acentaları katıldı.

Golden Triangle yani Altın Üçgen adıyla tanınan Kızıldeniz, Petra Antik kenti ve Wadi rum çölü’nün ağırlık kazandığı workshop Hilton İstanbul Bpmonti Hotel ve Conference Center’da gerçekleşti.

THY’nin kışın 3 yazın 4 sefer düzenlediği Akabe’de yılın 11 ayı denize girmek mümkün.Akabe havaalanı şehir merkezine sadece 3-4 km uzaklıkta.

Workshop’a katılan Türk acentalar; ETS, TITCO, SETUR , VACANZA TRZ, CUBADAY, TATİLBUDUR, SALIH TURİZM, TURK EKSPRES TURIZM, ERKA TURIZM, SER-VIS TRAVEL , KAPPATUR, ST-HOSPITALITY TRAVEL , EXİT TURIZM, JOLLY TURIZM, Maaile Tours, SILA TURİZM, Gazella, VENN TOUR, MERİDİAN TURİZM, OYAK TURİZM, WORLD WİDE TURİZM, CORAL TRAVEL, YTOUR AVANGARD, HONEST TRAVEL, Satguru Turizm, İstanbul Hisar Turizm Aş., SAFARAQ TRAVEL, GÖRSEL TURİZM INS.TEKS.SAN.TIC.LTD.STI.-GÖRCELL TUR, Şahinoğlu Turizm, HEVACİR TURİZM, BALCA TUR, FLY SERVICE HAVACILIK , AYDIN SARI TURİZM , NERATA TURIZM, SKYLINK TURIZM, KANDES TRAVEL, SAYEX GLOBAL TURİZM, OUTGOING TOUR, ve BESAN TURIZM SEYAHAT oldular.

Akabe Cloud7 Residences Ayla Aqaba’nın Türk genel müdürü Figen Çağlar toplantının çok verimli geçtiğini belirtti ve RoadShow’un ikinci ayağının Bakü olduğunu ekledi.