web analytics

Kaan Subaşı – Kasım 2022

Kaan Subaşı – Kasım 2022

Daha önce Antalya, Ankara,Kayseri ve bunun yanında yurt dışında birçok tesiste Genel Müdür olarak görev yapan deneyimli ve ödüllü turizmci Kaan Subaşı, Marmaris’te bulunan 5 yıldızlı Orka Hotels bünyesinde bulunan Orka Lotus Beach Hotel’e Genel müdür oldu.

Genel Müdür Kaan Subaşı yaptığı açıklamada “Marmaris’in en özel bölgelerinden birisi olan İçmeler mevkiinde yer alan Orka Lotus Beach Hotel, 460 oda 1400 yatak kapasiteli. Bünyesinde ayrıca 2 adet özel beach bulunuyor. Böylesine iddialı bir tesiste çalışacak olmaktan oldukça mutluyum. Tüm ekip arkadaşlarımız ile birlikte güzel bir sezon olacağını öngördüğümüz 2023 yılında heyecanla ve büyük bir gayretle çalışacağız” diye konuştu.

Ege’nin en güzel koylarından biri olan Marmaris Koyu sahilinde, İçmeler Pamucak çam ormanlarının içinde yer alan Orka Lotus Beach, 650 metre uzunluğundaki kumsalı ile 5 yıldızlı “ultra her şey dahil konforu” ve Orka konseptinin ayrıcalıklarıyla farklı heyecanlar hissedilmesi, değişik lezzetlerin tadılması, eğlenceye doyulması  ve yepyeni deneyimler yaşanması amacıyla misafirlerini bekliyor. (Halil Öncü)