web analytics

TGA Marmara ve Doğu Anadolu Bölgesi adayları

TGA Marmara ve Doğu Anadolu Bölgesi adayları

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) 25 Aralık 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek olan yönetim kurulu seçimlerinde Marmara Bölgesi ve Doğu Anadolu Bölgesi adayları başvurularını yaptı.

Marmara Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeliği için, NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı, Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkan Yardımcısı Sayın Hediye Güral Gür; Hilton Türkiye Üst Sınıf ve Lüks Oteller Ülke Müdürü, TÜROB Başkan Yardımcısı Sayın Armin Zerunyan; Armada Uluslararası Otelcilik ve İşletmecilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, TÜROB Yönetim Kurulu Genel Koordinatörü Sayın Kasım Zoto başvularını tamamladı. Doğu Anadolu Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeliği için Elit World Otelleri ve Elit Turizm Yatırım A.Ş. Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜROB üyesi Sayın Emel Elik Bezaroğlu adaylık başvurusunu tamamlayan bir diğer isim oldu.

‘Üyelerimiz topyekün seçime katılacaktır’

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan TÜROB Başkanı Müberra Eresin, şunları söyledi: “TÜROB olarak tarafımıza resmi olarak ulaşan bilgilere göre Hediye Güral Gür, Armin Zerunyan ve Kasım Zoto’nun Marmara Bölgesi; Emel Elik Bezaroğlu’nun da Doğu Anadolu Bölgesi için TGA Yönetim Kurulu Üyeliği için başvuru işlemlerini tamamladıklarını öğrenmiş bulunuyoruz. Şüphesiz başka adayların da kısa süre içinde isimlerini açıklamalarını bekliyoruz. TGA’nın en önemli karar organı olan Yönetim Kurulu’na seçilecek yeni üyelerin, geçen dönemde olduğu gibi, yine bu kurumdan güç alan değil bu kuruma vizyonlarıyla daha fazla güç kazandıracak temsilcilerden oluşması temel beklentimizdir. İşletmelerimizin 25 Aralık 2022 Pazar günü yapılacak seçimlere topyekün katılarak demokratik haklarını en doğru adaylar yönünde kullacaklarına olan inancımız tamdır. Başta Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy olmak üzere tüm önceki dönem TGA yönetimine teşekkürlerimizi sunarız. Ülkemiz turizminin geliştirilmesi ve tanıtımı açısından son derece önemli bir kurum olarak gördüğümüz Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu seçimlerinin sektörümüze hayırlı olmasını temenni eder tüm adaylara başarılar dileriz.”