web analytics

Hilton’un yeni markası: Spark by Hilton

Hilton’un yeni markası: Spark by Hilton

Dünya’nın en büyük ve en hızlı büyüyen konaklama şirketlerinden biri olan Hilton bugün portföyüne yeni bir marka daha ekledi: Spark by Hilton.

Spark by Hilton’un piyasaya sürülmesi, değer, kalite ve tutarlılık arayan konukların ve mal sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir premium ekonomik konaklama seçeneği yaratarak sektördeki boş bir alanı dolduruyor.

Spark by Hilton, her konuk için erişilebilir bir fiyata basit, güvenilir ve konforlu bir konaklama sağlayacak. Geliştiriciler için Spark by Hilton, sahiplere cazip bir yatırım seçeneği sunmak için yenilikçi bir dönüştürme modelinden yararlanacak.

Seyahat deneyimlerinin değerini en üst düzeye çıkarmak isteyen konuklara hizmet veren Spark by Hilton, beklenmedik dokunuşlarla güvenilir, samimi temel özellikler sunacak.

Spark by Hilton’un imza öğeleri şunları içerecektir: ​​​​

Düşünceli Sadelik: Her otel, renkli dış duvarları ve enerji veren sanat eserleri ile hoş bir karşılama duygusu sağlayacak. Ortak alan, ortak masalardan sallanan sandalyelere kadar çok işlevli koltuklara sahip olacak ve konukların gün boyunca kahvaltının tadını çıkarması, sosyalleşmesi veya çalışması için birçok seçenek sunacak. Konuk odaları rahat ve dinlendirici olacak, böylece gezginler gevşeyebilir ve bir sonraki adım için enerji toplayabilir. Pratik olanaklara odaklanan sade, aerodinamik mobilyalar arasında açık bir dolap, oda içi buzdolabı, çok amaçlı çalışma yüzeyi ve aydınlık bir banyo yer alacak.

Güvenilir Hizmet: Hilton marka ailesinin bir parçası olarak, konuklar kapıdan içeri girdikleri andan itibaren kendilerini rahat ve güvende hissedecekler. Detaylara önem veren sıcak ve davetkar otel ekibi üyeleri, mutlu ve yardımsever bir hizmet sunacaklar. Ayrıca konuklar, 24 saat dijital check-in ve Dijital Anahtar gibi konaklamalarından en iyi şekilde yararlanmaları için gereken araçlar sunulacak.

Beklenmedik Dokunuşlar: Spark by Hilton, konukların yola çıkmadan önce enerjilerini alabilmeleri için birinci sınıf kahve, meyve suyu ve sürülebilir özel simit bar içeren basit, ücretsiz bir kahvaltı sunarak konuk deneyimine değer katmaya yardımcı olacak. Marka ayrıca hareket halindeki gezginler için 24 saat açık bir perakende pazarı sunacak. ​

Tutarlı Kalite: Tutarlı ve kaliteli bir konuk deneyimi hedefini sağlamak için her otelin, Spark by Hilton ve Hilton ailesine katılmadan önce otelin konuklara bakan tüm alanlarını kapsayan eksiksiz bir yenilemeyi tamamlaması gerekecektir.

Hilton, Spark by Hilton’un piyasaya sürülmesiyle mal sahipleri ve işletmeciler için daha fazla değer yaratıyor. Bu uygun maliyetli dönüşüm markası, ekonomi segmentini yeniden tasarlayarak ve konuk deneyimini yönlendiren alanlara odaklanırken aynı zamanda her otelde tutarlı bir görünüm ve his sağlayarak mevcut tesisler için benzersiz bir fırsat sunuyor.

Sahipler ayrıca Hilton’un güçlü ağ etkisinden, esnek iş modelinden ve tedarik zinciri yönetimi, uygun maliyetli bir fiyatlandırma modeli ve dijital check-in ve Dijital Anahtar gibi otomatikleştirilmiş müşteri teklifleri dahil olmak üzere yüksek performanslı ticari motorlarından yararlanacak.

Kaynak: ftnnews.com