web analytics

Japonya Ulusal Turizm Örgütü’nden mesaj

Japonya Ulusal Turizm Örgütü’nden mesaj

Japonya Ulusal Turizm Örgütü (JNTO), 6 Şubat’ta Türkiye’de meydana gelen depremden etkilenen herkes için sempatilerini ve endişesini ifade etti.

JNTO’nun mesajı şöyle devam etti: “Meydana gelen hasarın bir an önce giderilmesini ve afet bölgesinin yeniden yapılanmasında ilerleme kaydedilmesini diliyoruz ve sizinle Japonya’da buluşacağımız günü içtenlikle bekliyoruz.

Uzun süredir devam eden salgının ardından Ekim 2022’de Japonya’nın sınır önlemleri hafifletildi ve Japonya’yı ziyaret eden Türk vatandaşlarının sayısı o zamandan beri istikrarlı bir şekilde artıyor. JNTO, Türk halkına bir seyahat destinasyonu olarak Japonya hakkında daha fazla bilgi sağlamak için pazarlama faaliyetleri yürütmektedir.

JNTO Dubai Ofisi Yöneticisi, Daisuke Kobayashi, “6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Türkiye’nin 10 ilini etkileyen depremin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Hayatını kaybedenlere ve ailelerine en içten başsağlığı diliyor, bu trajediden etkilenenlere en derin sempatilerimizi sunuyoruz.

Devam eden kurtarma çabalarında yer alanların kararlılığını alkışlıyor ve güçlerinin önümüzdeki günlerde de devam etmesini diliyoruz.

Mümkün olan en kısa sürede iyileşmeyi içtenlikle diliyoruz.” dedi.