web analytics

25 Nisan 2024, Perşembe

Bilgen Bayazıt Gazi – Mart 2023

Bilgen Bayazıt Gazi – Mart 2023

Alanında uzman başarılı isimlerden Bilgen Bayazıt Gazi, Four Points by Sheraton İzmir Satış ve Pazarlama Direktörü olarak atandı.

2002’de Dumlupınar Üniversitesi Pazarlama bölümünden mezun olan Bilgen Bayazıt Gazi, ilk olarak Çeşme Ontur Hotel Halkla İlişkiler ve Banket Satış Yetkilisi, Anemon Fuar Otel Otel Müdür Yardımcısı, Anemon Otelleri Oteller Satış Müdürü ve ardından Solto Alaçatı Hotel Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görev aldı. 2017 yılından bu yana kariyerine Four Points by Sheraton Otelde Satış Müdürü olarak devam eden Gazi, Satış ve Pazarlama Direktörü görevine getirildi.

Eylül 2017 yılında misafirlerine kapılarını açan İzmir’in ticaret merkezi Bayraklı’da konumlanmış, yüksek teknoloji ve konfora sahip Four Points by Sheraton İzmir, bir iş seyahatinde ihtiyaç duyulan her türlü beklentiye yanıt verecek şekilde tasarlanmış, kusursuz bir iş otelidir. Er Yatırım’ın Mistral Tower Projesi içinde yer alan otel her biri balkonlu 110 oda, 10. katta, gün ışığı alan, özel balkonlu 5 toplantı salonu, restoran ve bar olmak üzere, 8 bin metrekare alana sahiptir. Otel Adnan Menderes Havalimanına yarım saat, metro istasyonuna 5 dakikalık mesafededir. Gurme bir alışveriş merkezi, rezidanslar ve ofisler ile ihtiyaç duyulabilecek her detayın düşünülerek tasarlandığı bir komplekste yer alan Four Points by Sheraton İzmir, misafirlerine dört dörtlük bir iş oteli olma hedefiyle hizmet veriyor.