web analytics

20 Nisan 2024, Cumartesi

Martı Myra 2023 sezonunu açtı

Martı Myra 2023 sezonunu açtı

Kemer Tekirova’da bulunan Martı Myra, sezonu açtı. 7 Nisan itibarı ile ilk misafirlerini almaya başlayan Martı Myra bu yıl da tatilcilere unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatacak.

Martı Myra Otel Genel Müdürü Burak Orkut yaptığı açıklamada, 7 Nisan itibarı ile sezonu açtıklarını ve bu yıl iyi bir sezon beklediklerini söyledi.

Burak Orkut şunları söyledi: “7 nisan itibarı ile sezonunun ilk misafirlerini almaya başladık. İyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyoruz. Bu sene Martı grubu olarak tüm tesislerimizde renovasyonlarımız ve konseptimize eklediğimiz pek çok sürprizlerimiz var.

Yenilenen tesislerimiz ve ekibimizle büyük bir heyecan içerisinde misafirlerimizi bekliyoruz.

Rezervasyonlarımız da gayet iyi gidiyor. Bu yıl özellikle Alman ve İngiliz pazarı başta olmak üzere Avrupa pazarında hareketlilik görüyoruz. Bunun yanı sıra Rusya’dan da rezervasyon akışı devam ediyor.

Yaşanılan birçok sıkıntıya rağmen Türk turizmi kuvvetli alt yapısı ile her zamankinden güçlü bir şekilde hizmete devam ederken, ülkemize de döviz kazandırmaya devam ediyor.

Bir tarafında Büyük İskender’in hayran kaldığı Phaselis Antik Kenti, diğer tarafında Tanrıların dağı olarak bilinen Olympos arasında kalan Martı Myra’ya gösterilen ilgi için teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

“Tesisimizde yer alan 1601 çam ağacı, mavi bayraklı bölgenin en temiz denizi ve portakal çiçeği kokuları arasında, doğanın güzelliklerini ailece yaşayabilecekleri, doğayla iç içe bir yerde tatil yapmayı hayal eden tüm misafirlerimizi Martı Myra’ya bekliyoruz.”diye sözlerini tamamladı. (Halil Öncü)