web analytics

20 Nisan 2024, Cumartesi

Setur Duty Free, Kuşadası Liman Mağazası’nı yeniledi

Setur Duty Free, Kuşadası Liman Mağazası’nı yeniledi

Türkiye’nin ilk duty free markası Setur Duty Free, 2004 yılında açılan Kuşadası Liman Mağazası’nı, cruise turizmine bağlı olarak artan yolcu sayılarını ve değişen tüketici beklentilerini dikkate alarak yeniledi.

Konforlu bir alışveriş deneyimi için “walk through” konsepti ile yenilenen ve toplamda 690 metrekareye ulaşan mağaza ile Setur Duty Free, artan cruise yolcu sayıları doğrultusunda, 2023 yıl sonunda müşteri sayısını ciddi oranda artırmayı hedefliyor.

Son yıllarda cruise turizmine büyük ilgi olduğunu belirten Setur Duty Free Genel Müdür Yardımcısı Arzu Bozkurt Atalay; “Setur Duty Free olarak ülkemizin dört bir yanındaki havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanları olmak üzere 21 bölgede, 51 mağaza ile misafirlerimize Setur farkını yaşatıyoruz. Son yıllarda turizm trendleri doğrultusunda cruise turizmindeki büyümeyle, yurt içinin yanı sıra dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimizin sayılarının önemli ölçüde yükseldiğini görüyoruz. Cruise turizminin öneminin ilerleyen yıllarda artmaya devam edeceğini düşünüyoruz” dedi.

Kuşadası’nın doğa ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra kültür turizminde de ön plana çıktığını ve en çok ziyaret edilmek istenen yolculuk rotalarından biri olduğunu belirten Atalay; “Kuşadası Liman yenilenmesine paralel, artan talebe de uygun olarak biz de misafirlerimize en iyi hizmeti sunabilmek ve benzersiz bir müşteri deneyimi yaşatmak adına Kuşadası Liman Mağazamızı modern bir konsept ile yeniledik. 690 metrekarelik geniş alanda, misafirlerimizin rahat bir şekilde alışveriş yapabilecekleri, walk-through konsepte sahip bir mekan tasarladık. Misafirlerimizin mağazamıza girmeleriyle birlikte, yöresel ürünlerin ağırlıkta olduğu bir Ege Pazarı onları karşılayacak. Bu alanın devamında tüm duty free noktalarımızda yer alan geniş ürün gamımızdaki seçenekler sunulacak. Geniş alanın verdiği rahatlık hissi, konforlu bir şekilde alışverişe olanak tanıyan satış alanı düzenlemeleri ile Kuşadası Liman Mağazamız fark yaratacak” şeklinde konuştu.