web analytics

20 Nisan 2024, Cumartesi

THY ve Garanti BBVA iş birliğini uzattı

THY ve Garanti BBVA iş birliğini uzattı

Türk Hava Yolları (THY) ve Garanti BBVA, THY yolcu programı Miles&Smiles kapsamında 29 Ekim 2000 tarihinde başlatılan kredi kartı iş birliğini 5 yıl süre ile 2028’e kadar uzatıldı.

Yeni sözleşme dönemi ile beraber Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartı sahipleri, yeni Mil kazanım programıyla harcamalarından 4,5 kata kadar daha fazla Mil kazanma ayrıcalığına sahip olacak.

Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartı müşterileri yeni dönemde, varlıklarının hacmine ve Miles&Smiles üyelik statülerine göre, yapacakları harcamalarından değişen oranlarda Mil kazanabilecek. Ayrıca Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartı sahipleri, BonusFlaş uygulaması üzerinden yıl boyunca kendilerine özel kurgulanan kampanyalardan da ekstra Mil kazanma şansına sahip olacak.

Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur yenilenen anlaşmaya ilişkin yaptığı yorumda; “Türk Hava Yolları olarak, kurulduğumuz ilk günden beri daha iyisini gerçekleştirme hedefiyle yolcularımıza seyahatlerinde güven ve konforun yanında, kusursuz bir seyahat deneyimi sunmak için çalışıyoruz. 1989 yılında hayata geçirdiğimiz sadakat programımız Miles&Smiles, bugün 16 milyonu geçen üyesi, 200’den fazla program ortağı ve Star Alliance gücü ile dünyanın en iyilerinden biri olarak büyümeye devam ediyor.

Miles&Smiles üyelerimize sadece uçuş esnasında değil, hayatın her anında sunduğumuz ayrıcalıklarla Mil kazandırıyor, ödül biletler ile tekrar uçuşlarımızda ağırlıyoruz. Bugün, Türk Hava Yolları yolcu programı Miles&Smiles ile kıymetli iş ortaklarımızdan biri olan Garanti BBVA arasında, 2000 yılında başlattığımız başarılı iş birliğimizi 2028 yılına kadar devam ettirme kararı aldık. Başta değerli Miles&Smiles üyelerimiz olmak üzere, taraflara bugüne dek sağladıkları faydayı önümüzdeki süreçte daha da katlayacaklarına inanarak, bu anlaşmanın her iki kurum için de hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yenilenen sözleşmeyle Garanti BBVA’nın kredi kartı pazarındaki liderliğine devam edeceğini vurgulayan Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı ve GÖSAŞ Genel Müdürü Murat Çağrı Süzer“Türkiye’nin global gücü olan bayrak taşıyıcısı Türk Hava Yolları ile birlikte hayata geçirdiğimiz, ülkemizin ilk ve en uzun soluklu ortak markalı Miles&Smiles kredi kartı iş birliğini devam ettirerek, 5 yıllık yeni bir döneme adım atmaktan son derece mutluyuz. İki kurumun Miles&Smiles kredi kartıyla devam eden ortaklığı, ödeme sistemleri kapsamında Türkiye’deki en önemli iş birliklerinden birini oluşturuyor. Bu kapsamda müşterilerimize, 2000 yılından bu yana yaklaşık 155 milyar Mil kazandırdık. Diğer taraftan müşterilerimizin ihtiyaç ve beğenilerini takip ederek, BonusFlaş uygulamamız üzerinden ve diğer iletişim kanallarımızı kullanarak, her ay onlarca kampanya sunuyor; Garanti BBVA müşterisi olmanın ayrıcalığını yaşatıyoruz. Kredi kartı pazarının öncü kurumu olarak müşterilerimizin hayatına değer katmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Miles&Smiles Garanti BBVA Bireysel Kredi Kartları Programı Yenilendi

Miles&Smiles Garanti BBVA bireysel kredi kartları yenilenen mil kazanım programıyla artık daha da çok mil kazandırıyor.

Miles&Smiles Garanti BBVA bireysel kredi kartı sahibi müşterileri 1 Nisan’dan itibaren bankada bulundurdukları varlık veya açık kredi tutarına göre alışverişlerinden 4.5 kata kadar daha fazla mil kazanacaklar.

  • 500.000 TL – 1.000.000 TL arasında varlığı bulunan müşteriler THY kanalları hariç alışverişlerinden mevcutta kazandıklarının 2.5 katı,
  • 1.000.000 TL – 3.000.000 TL arasındaki varlığı bulunan müşteriler 3 katı,
  • 3.000.000 TL ve üzeri varlığı bulunan müşteriler 4.5 katı,
  • 3.000.000 TL ve üzeri açık kredisi bulunan müşteriler 2.5 kat mil kazanacaklardır.

Varlık tanımına TL, Döviz, Altın Hesapları (vadeli, vadesiz), Yatırım Fonu ve Bireysel Emeklilik dahildir.

Açık Kredi tanımına bireysel amaçlı açık Destek Kredisi, Konut Kredisi ve Taşıt Kredisi toplam tutarları dahildir.

Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles statünüz Classic Plus olduğunda alışverişlerinizden en az %25, Elite ve Elite Plus olduğunda en az %50 daha fazla mil kazanabilirsiniz.

Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartlarıyla yaptığınız tüm harcamalarınızdan sektörlere göre değişen oranlarda mil kazanabilirsiniz.

MasterCard program ortağı olan tüm işyerlerinde avantajlı koşullarda mil kazanma imkânı! Üstelik Miles&Smiles Gold American Express’le %15, Miles&Smiles Platinum ve Privé American Express’le %25 daha fazla mil kazanabilirsiniz.

Türk Hava Yolları yurt içi satış ofisleri, Türk Hava Yolları mobil uygulaması, 0850 333 0 849 ve thy.com.tr üzerinden satın alacağınız uçak biletlerinde her 2 TL harcamanız için 1 mil kazanabilir, dilerseniz ödemelerinizi taksitli yapabilirsiniz.

Miles&Smiles Özel Bankacılık sahiplerine özel 0212 310 23 33 numaralı Seyahat Hattı’nı dilediğiniz zaman arayabilir, seyahatinizle ilgili A’dan Z’ye her türlü hizmeti alabilirsiniz.