web analytics

29 Nisan 2024, Pazartesi

Batik Air acentelerine iftar yemeği verdi

Batik Air acentelerine iftar yemeği verdi

2 ay önce Türkiye seferlerine başlayan Batik Air, turizm acentelerine bir iftar yemeği verdi. Hedeflenen yolcu sayısını bu süre içinde ikiye katlayan Batik Air’in, Istanbul Barcelo otelde düzenlenen iftar yemeğine 100’e yakın turizm acentesi katıldı.

Batik Air Türkiye GSA’i olan APG Türkiye Genel Müdürü Ferzan Ünlüsoy

Batik Air Türkiye GSA’i olan APG Türkiye Genel Müdürü Ferzan Ünlüsoy, Batik Air’in genç bir havayolu olmasına rağmen tecrübeli bir ekibe sahip olduklarını ifade ederek, rakiplerine göre daha uygun fiyatlar ve kaliteli hizmet sunarak 2 ay gibi kısa sürede kısa sürede büyük bir başarıya ulaştıklarını belirtti.

Batik Air Türkiye satış ve pazarlama Müdürü Eser Dane

Daha sonra Batik Air Türkiye satış ve pazarlama Müdürü Eser Dane söz alarak, Batik Air’in haftada 4 gün Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’a direkt olarak uçtuğunu ve hedeflenen yolcu sayısını iki katına çıkardığını belirtti.

Dane ayrıca Kuala Lumpur bağlantılı Çin, Japonya, Hindistan, Maldivler, Sri Lanka ve Özbekistan gibi Doğu Asya’daki destinasyonlara sıklıkla seferler düzenlediklerini söyledi. Dane, uygun fiyatlar ve kaliteli hizmet anlayışıyla Türk pazarında büyük ilgi gördüklerini ifade ederek, turistik cazibesine nedeniyle Türk turistleri Malezya’ya taşımak istediklerini ve büyük beklentilere sahip olduklarını da açıkladı.