web analytics

27 Temmuz 2024, Cumartesi

Buğra Berberoğlu Fransa’nın Antalya Fahri Konsolosu oldu

Buğra Berberoğlu Fransa’nın Antalya Fahri Konsolosu oldu

Otelcilik sektörünün önde gelen isimlerinden Buğra Berberoğlu, Fransa’nın Antalya Fahri Konsolosu olarak atandı.

Fransa’nın Türkiye Büyükelçisi Isabelle Dumont tarafından Ankara’daki Fransız Konsolosu Sylvie Magnen’in de katıldığı bir törenle resmi olarak sunuldu.

Berberoğlu, şu anda River Rock Hotels & Resorts’un CEO’su ve Başkanı olarak görev yapıyor. Kariyerinde Rixos Hotels CEO’su, Kempinski Hotels COO’su ve Emirates Palace Genel Müdürü gibi önemli görevlerde bulunmuştu. Ayrıca Miami, Chicago ve Porto Riko’da IHG’de üst düzey yönetici pozisyonlarında çalışmıştır.

Atama töreninin ardından Lara’daki Nejat Balık’ta turizmin ana konu olduğu bir öğle yemeği düzenlendi. Etkinlik, Fransa ve Türkiye arasında turizm sektöründe artan iş birliği potansiyelini vurguladı.

Fransa'nın Türkiye Büyükelçisi Isabelle Dumont ve Bugra Berberoglu River Rock Hotels & Resorts'un CEO'su ve Başkanı

Fahri Konsolos olarak Berberoğlu, Fransa ile Antalya bölgesi arasındaki diplomatik ve kültürel ilişkileri kolaylaştıracak. Konaklama sektöründeki geniş deneyimi, turizm ve iş geliştirme için yeni fırsatlar yaratması bekleniyor.

Buğra Berberoğlu’nun atanması, uluslararası ilişkileri güçlendirme ve Antalya’yı önde gelen bir destinasyon olarak tanıtma konusundaki kararlılığını yansıtan kariyerinde önemli bir dönüm noktası olacak.

Fransa Antalya Fahri Konsoloslugu adresi

Adalya Port Hotel

Selçuk mahallesi, İskele Caddesi,

No : 72 Kaleiçi Mevkii

Antalya