web analytics

09 Mayıs 2024, Perşembe

Emre Narin: 2024’te yüksek hedefleri yakalamayı planlıyoruz

Emre Narin: 2024’te yüksek hedefleri yakalamayı planlıyoruz

Türkiye turizminin köklü ve öncü kuruluşlarından Martı Hotels & Marinas EMITT 20024’de yerini alırken Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Narin önemli açıklamalarda bulundu.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT, 6 Şubat’ta Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27’nci kez kapılarını ziyaretçilere açtı. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) ve Türkiye Otelciler Federasyonu’nun (TÜROFED) iş ortaklığında düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, 595 katılımcı yer alıyor.

Martı Hotels & Marinas, salon 3’teki 3431 numaralı standında ilk günden itibaren fuar ziyaretçilerinin ilgi odağı oldu. Bireysel tüketicilerin yanı sıra tur operatörleri ve sektör paydaşları da Martı Hotels & Marinas ziyaretçileri arasında yer aldı.

Martı Otel İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Narin, fuarda yaptığı açıklamada, “Küresel pandemi etkisinin azalmasıyla umutla başlanılan 2023 yılında, 6 Şubat deprem felaketini yaşadık. Bir yandan 3 Otelimizi kapsayan renovasyon çalışmalarımızı sürdürürken, diğer yandan depremzedelerimizi ağırladık. Geçtiğimiz sezon sektör dışı etkenlerden kaynaklı tüm dalgalanmalara rağmen Martı Hotels & Marinas olarak gerek otellerimiz gerekse marinamızda yüksek doluluk oranlarını yakalayarak misafirlerimize en üst düzeyde memnuniyet oranı ile hizmet verdik. 2024 yılında ise Pazar çeşitliliğimizi arttırmak ve otellerimizin açık kaldığı operasyonel süreyi genişletmek suretiyle daha yüksek hedeflere ulaşmayı planlıyoruz” dedi.