web analytics

27 Temmuz 2024, Cumartesi

Les Clefs d’Or kongresi Bali’de gerçekleşti

Les Clefs d’Or kongresi Bali’de gerçekleşti

1952 yılından beri her yıl dünyanın farklı bir şehrinde uluslararası üye olan tüm Concierge görevlileri ile buluşulan, Genel Kurul, Eğitim Sempozyumu ve Gala davetinin gerçekleştiği Uluslararası Kongre etkinliği bu kez Bali’de yapıldı.

80 ülke, 530 şehir ve yaklaşık 4000 resmi concierge üye’nin bulunduğu Les Clefs d’Or International (www.lesclefsdor.org)’ın Türkiye’deki tek resmi temsilcisi olan Les Clefs d’Or Turkey genel kurula katıldı.

Les Clefs d'Or Bali 2024

Kongre kapsamında yapılan Genel Kurul, Eğitim Sempozyumu ve Gala davetine, Türkiye’den oniki resmi üyesi ile katılan Les Clefs d’Or Turkey Başkanı Adnan Öner, uluslararası platformda ülkeyi temsil etmenin gururunu vurgulayarak, “Bu tip kongreler ülke prestiji açısından son derece önemlidir. Geniş katılımla ülkenizi temsil etmenin gururu her zaman bir başka oluyor.” dedi.

Bali kongresine katılan Türk üyeler; Gürkan ASLAN – The Peninsula Istanbul, Cem BOZTEPE – CVK Park Bosphorus, Halil TINAZTEPE – Lujo Hotel Bodrum, Şenol YALGIN – Park Hyatt İstanbul -Maçka Palas, Alper GÜNALP – Fourseasons Sultanahmet , Derya KOÇAK – Four Seasons Sultanahmet, Adnan ÖNER – Swissotel Bosphorus Istanbul, Loreta BAŞOĞLU – Four Seasons Bosphorus, Ömer SARIOĞLU – AJWA Sultanahmet , Serkan EVCÜMENLİ – Swissotel Bosphorus Istanbul, Zeki YUSUFOĞLU – Çırağan Palace Kempinski Istanbul , Yiğit EMEN – Address Hotel Istanbul ‘dan oluştu.