web analytics

27 Temmuz 2024, Cumartesi

Marriott International Türkiye AVIAREPS’i seçti

Marriott International Türkiye AVIAREPS’i seçti

Dünya çapında 62 ülkede 68 ofisi ile turizm, havacılık ve konaklama temsilciliğinde küresel lider olan AVIAREPS, Marriott International’ın Türkiye’deki Satış ve Pazarlama Temsilcisi olarak atandığını duyurmaktan mutluluk duyuyor. Bu stratejik işbirliği, AVIAREPS’in Marriott International ile olan işbirliğinin önemli bir genişlemesine işaret ediyor ve AVIAREPS’in halihazırda ünlü konaklama markasını temsil ettiği 15 pazar listesine Türkiye’yi de ekliyor.

Marriott International ve AVIAREPS arasındaki 22 yıllık kalıcı ilişki güven, bağlılık ve ortak başarı ile nitelendiriliyor. AVIAREPS, konaklama sektörü için dinamik ve önemli bir pazar olan Türkiye’de Satış ve Pazarlama Temsilciliği görevini üstlenerek Marriott International ile olan bağlarını daha da güçlendirmekten gurur duyuyor.

AVIAREPS CEO’su Edgar Lacker şunları söyledi: “Marriott International ile uzun yıllara dayanan ilişkimiz, karşılıklı güven ve mükemmelliğe olan ortak bağlılığımız üzerine inşa edildi. Uzmanlığımızdan yararlanarak bu stratejik pazarda Marriott International’ın satışlarını artırmak ve marka bilinirliğini yükseltmek için işbirliğimizi Türkiye’ye genişletmekten heyecan duyuyoruz.”

AVIAREPS’in satış stratejisi, Marriott’un hedefleriyle mükemmel bir uyum içinde olmakla birlikte, gelir ve oda satışlarını artırma nihai hedefiyle farklı kilit hedef segmentlere yönelik bireysel ve hedefli bir satış yaklaşımını vurguluyor.

Marriott International Türkiye Satış Lideri Katie Blewitt şu yorumları yaptı: ” AVIAREPS’in kendini ispatlamış geçmiş performansının ve pazar uzmanlığının Marriott International’ın Türkiye’deki başarısına önemli ölçüde katkıda bulunacağından eminiz. İşbirliğimiz, bu canlı pazardaki varlığımızı güçlendirmek ve değerli misafirlerimizle daha fazla etkileşim kurmak için stratejik bir hamleyi temsil ediyor.”

AVIAREPS’in Marriott International’ın Türkiye’deki Satış ve Pazarlama Temsilcisi olarak atanması, işbirliklerinin kalıcı gücünün bir kanıtı ve mükemmelliğe olan ortak bağlılıklarının bir yansımasıdır.