web analytics

27 Nisan 2024, Cumartesi

McArthur Glen, TAL Aviation Group Türkiye ile Özel Etkinlik Düzenledi

McArthur Glen, TAL Aviation Group Türkiye ile Özel Etkinlik Düzenledi

TAL Aviation Group Türkiye ofisi 26 Mart Salı günü Grand Hyatt otelde seçkin turizmci konuklarına McArthur Glen adına kahvaltılı bir davet verdi.

McArthur Glen tasarımcı satış mağazaları Türkiye satış sorumlusu Sn. Alexey Astafurov ’un da bulunduğu davette, TAL Aviation Group Türkiye Ülke Müdürü Sn. V. Mirey Goldag yaptığı sunumda “Seyahat acenteleri ve tur operatörleriyle olan ortaklıklarımız başarımızın önemli bir parçasıdır. Bu nedenle seyahat acentelerimize çok çeşitli özel avantajlar, hizmetler ve teşvikler sunuyoruz. 25 merkezimizden birinde harika bir gün geçirin ve ana akımdan lükse kadar en sevdiğiniz markalardan %70’e kadar daha ucuza tasarımcı modası satın alın. Ayrıca bu merkezlerde yemek yiyebileceğiniz çok sayıda gurme kafe ve restoran var.” dedi.

Davet sonunda yapılan çekiliş ile katılımcılardan iki kişiye € 250 değerinde alışveriş çeki hediye edildi.

Ayrıca McArthur Glen Mayıs ayı sonuna kadar merkezlere en çok yolcu yönlendiren 5 acentesini Temmuz başında yapılması planlanan geziye davet edeceğini açıkladı.

McArthurGlen Group, Avrupa’nın önde gelen tasarım mağazalarının sahibi, geliştiricisi ve yöneticisidir. İtalya, Fransa, İngiltere, Almanya, Hollanda, İspanya, Avusturya, Vancouver olmak üzere 8 ülkede 25 tasarımcı mağazasını yönetiyor ve yılda 5,5 milyar avroluk toplam portföy geliri sağlıyor.

McArthurGlen, 1993 yılında Kaempfer Partners tarafından Avrupa’da kuruldu. İki yıl sonra Avrupa’nın ilk tasarımcı mağazası Cheshire Oaks’ı İngiltere’de açtı. 2013 yılında McArthurGlen, Kaempfer Partners ile birinci sınıf alışveriş, yemek, eğlence ve karma kullanımlı destinasyonların mülkiyetinde dünya lideri olan Simon Property Group Co. (NYSE SPG) arasında bir ortak girişim haline geldi.

MC Arthur Glen’in acentelerine sunduğu imkanlar;

Lüks, tasarımcı ve birinci sınıf markalardan oluşan benzersiz koleksiyonumuz.

Günlük %30-70 tasarruf ve ortaklarımız ve müşterileri için ek tasarruf.

Olağanüstü konuk hizmetleri ve Grup/MICE olanakları.

Uluslararası ekiplerle kişiselleştirilmiş satış ve pazarlama desteği. Satışları artıran ve müşterilerinizi memnun eden özel ortaklıklar.

Tur liderlerini ve otobüs şoförlerini ödüllendirmek için özel avantajlar ve teşvikler.