web analytics

27 Temmuz 2024, Cumartesi

Southern MICE Expo’ya ilgi büyük

Southern MICE Expo’ya ilgi büyük

Southern MICE Expo 27-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Southern MICE Expo 2024, Sri Lanka’nın güney bölgesini MICE turizmi için öne çıkaran önemli bir etkinlik olacak. Bu etkinliğin amacı, bölgenin turizm potansiyelini artırmak ve yerel ekonomilere katkıda bulunmak.

Organizatörler, uluslararası katılımcılar ve yerel işletmeler arasında işbirliği ve bağlantıların geliştirilmesini hedefliyorlar.

Southern MICE Expo 2024, Sri Lanka Kongre Bürosu (SLCB) tarafından organize ediliyor. Turizm ve Arazi Bakanlığı’nın onayıyla Sri Lanka’nın güney bölgesini Toplantılar, Teşvikler, Konferanslar, Sergiler ve Etkinlikler (MICE) için öncelikli destinasyon olarak konumlandırıyor. 115 ülkeden buyerın katılacağı etkinliğe Türkiye’den de buyer ve medya temsilcileri davet edildi.

Sri Lanka Turizm Bakanı Harin Fernando
Sri Lanka Turizm Bakanı Harin Fernando

Sri Lanka Turizm ve Arazi Bakanlığı’nın onayıyla düzenlenen etkinlik, ülkenin turizm potansiyelini artırmak için önemli bir adım olarak görülüyor.

Bakan Fernando, “ Bu etkinlik Sri Lanka’nın MICE turizminde de iddialı olduğunu gösterecek” diyor.
Turizm ve Arazi Bakanlığı Sekreteri Herath, etkinliğin Sri Lanka ekonomisine canlılık getireceğini ve MICE turizminin ülkenin benzersiz kültürel ve doğal güzelliklerini vurgulayarak değerini artıracağını belirtiyor.

SLCB Başkanı Jayasuriya ise fuarların sadece bölgenin turizm potansiyelini değil aynı zamanda yerel ekonomileri canlandırmayı amaçladığını vurguluyor. Sri Lanka’nın turizm endüstrisinin sürdürülebilir ve kapsayıcı bir şekilde büyümesine katkı getireceğini vurguluyor.

Southern MICE Expo 2024, Sri Lanka’nın turizm potansiyelini artırmak ve yerel ekonomilere katkı sağlamak için önemli fırsatlar sunacak.