web analytics

Sumahan on the Water’ı Vakko işletecek

Sumahan on the Water’ı Vakko işletecek

Sumahan on the Water otelin sahipleri olan Butler ailesi tesisi Vakko otelcilik grubuna devrettiklerini duyurdu.İşte o duyuru;

“Değerli Misafirlerimiz,​​​​​​​​​​​​​​​​​​ Yolculuk devam ediyor. Biraz nostalji, biraz üzüntü ama aynı zamanda gururla Ekim 2023 sonu itibariyle sevgili Sumahan on the Water’ımıza veda ettiğimizi duyurmanın tatlı acı heyecanını yaşıyoruz. Biz sadece bir otel değil, muhteşem İstanbul’un kalbinde, Boğaz’da bir misafirperverlik ve sakin lüks deneyimi yaratmak için çok çalıştık. Bu zor bir işti ama bizim için büyük de bir keyif kaynağıydı. Derin bir mükemmellik geleneğine sahip bir şirket olan VAKKO’nun bu mirası devralacağını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

En başından beri, Sumahan’daki misyonumuz tüm misafirlerimize kişiselleştirilmiş bir hizmet sunarken hem samimi hem de lüks olan rafine bir zarafet duygusu yaşatmaktı. Kapımızdan içeri adım attığınız andan itibaren, her ihtiyacınızın özen ve dikkatle karşılandığı saklı bir bahçe ve cennet yaratmak için çalıştık. Ailemiz ve çalışma arkadaşlarımız ile Boğaz kenarında, bu şehrin başka hiçbir yerinde bulunmayan özel bir ortam yaratma uğraşlarımızın neticesinde Leading Hotels of the World’e de üye olduk.

Meşaleyi VAKKO’ya devrederken, bu vizyonu geliştirip daha da ileriye taşıyabileceklerinden eminiz. VAKKO, zengin bir deneyime, olağanüstü misafirperverliğe ve hepsinden önemlisi, Sumahan on the Water’ı eşsiz kılan niteliklerine derin bir takdire sahip.

Siz değerli misafirlerimiz, bizimle kaldığınız için teşekkür ederiz. Bizimki sizlerle bir güven ve sevgi ilişkisiydi. Sumahan on the Water’ı eviniz olarak gördüğünüz ve birçoğunuz bizi tekrar tekrar ziyaret etmeyi seçtiğiniz için minnettarız. Bizim için, ev sahibiniz olmak bir ayrıcalıktı, sizi şımartmak ve ortamımızın sağladığı özel huzuru paylaşmak bir zevkti ve İstanbul’daki kalıcı anılarınızın bir parçası olmak bir onurdu.

2024 yaz aylarinda hizmete girecek Vakko Hotel & Residence Sumahan, Vakko Otelcilik grubunun Nişantaşı’ndan sonra 2.oteli olacak.